IS: 12-13-vuotiaiden pelissä rasistista huutelua – seura puuttui asiaan

12-13-vuotiaiden pelissä kuultiin rasistisia huuteluita.
12-13-vuotiaiden pelissä kuultiin rasistisia huuteluita.

12-13-vuotiaiden pelissä on kuultu rasistisia huuteluita. Kyseisen seuran valmennuspäällikkö vahvisti asian Ilta-Sanomille.

Joulukuussa nousi tapetille katsojan rasistinen huuto Ässien akatemian ja TPS Teamin välillä. Tuolloin ottelu keskeytettiin, mutta tapaus saatiin vietyä maaliin hyvässä hengessä.

Nyt rasistiset huutelut ovat nousseet jälleen tapetille, mutta tällä kertaa nuorempien keskuudessa. Tapaus nimittäin sattui Ilta-Sanomien mukaan 12-13-vuotiaiden pelissä, joten seuroja, ottelun paikkakuntaa ja pelaajien nimiä ei ole haluttu kertoa julkisuuteen.

Tapauksen erottaa joulukuisesta se, että huuto tapahtui tällä kertaa kaukalossa eikä katsomosta käsin. Lapsi, joka huudon suoritti, on käynyt asian suhteen keskusteluita seuran kanssa, minkä lisäksi hän on pahoitellut käytöstään toisellekin joukkueelle.

Lue myös: VIDEO: Kiekkofani sai yhden yrityksen laukoa – voitti 30 000 dollaria!

– Voin vahvistaa, että tällainen ikävä tapaus on tapahtunut. Seura on käynyt tapauksen pelaajan ja hänen vanhempiensa kanssa läpi ja ollut yhteydessä vastustajajoukkueen valmennusjohdon välityksellä toiseen pelaajaan, seuran valmennuspäällikkö kertoi IS:lle..

– Käsitykseni mukaan vastustajajoukkue on hyväksynyt anteeksipyynnön. Keskustelimme hyvässä hengessä.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!