IS: 18 vuotta täyttänyt Kaapo Kakko sai yhteistyökumppanilta lahjaksi auton!

Rangers on raivaamassa tilaa Kaapo Kakolle?
Rangers on raivaamassa tilaa Kaapo Kakolle?

Eilen 18 vuotta täyttänyt Kaapo Kakko sai yhteistyökumppanilta parhaan mahdollisen lahjan, sillä jatkossa hän pääsee ajelemaan upouudella autolla. 

Tällä kaudella TPS:n riveissä 33 otteluun 12 maalia ja yhteensä 24 tehopistettä iskenyt Kaapo Kakko täytti eilen 18 vuotta. Synttärit kuluivat vahvasti pelihommissa, sillä TPS sai vieraakseen JYP:n.

TPS hoiti hommat tyylikkäästi ja Kakko saalisti tililleen yhden syöttöpisteen. Kolme pistettä ja oma syöttöpinna eivät kuitenkaan välttämättä olleet Kakon tämän vuoden paras synttärilahja, sillä TPS:n yksi yhteistyökumppaneista päätti yllättää Kakon upouudella autolla.

Lue myös: HäSa: HPK saa uuden areenan? Hankkeesta tiedotetaan lisää maanantaina

Kakko nimittäin sai alle tuliterän Toyotan, jolla nuorukaisen kelpaa nyt kurvailla Turun kaduilla. Asian vahvisti Ilta-Sanomille TPS:n viestintäpäällikkö Eero Tuominen.

Kakon joukkuekaveri Aleksi Salonen kertoi, että Kakko ei saanut itse joukkueelta muuta lahjaa kuin JYP-voiton. Syy tähän on yksinkertainen.

– Ei annettu, ettei vain nouse hattuun. Luulen, että siinä autossa on tarpeeksi lahjaa, Salonen kertoi IS:lle pilke silmäkulmassa.