KISA: Veikkaa lauantain lätkäpelien 1X2-merkit – TOP 5 palkitaan huikeilla palkinnoilla

1X2-kisa | Laitataklaus.com

Lokakuu etenee hyvää vauhtia ja myös kotimainen Liiga on saatu käyntiin toden teolla. Pääsarjoista ainoastaan NHL odottaa vielä alkamistaan, joten viimeistään viikon päästä lätkäfanien syksy on täysin tyydytetty.

Tulevana lauantaina kiekkoillaan jälleen Suomessa urakalla, joten on aika pistää käyntiin Laitataklaus.comin 1X2-veikkauskisa. Kilpailun ideana on veikata mahdollisimman monen ottelun merkki oikein. Kilpailun TOP 5  palkitaan upeilla vedonlyöntiaiheisilla palkinnoilla.

1X2-kisan säännöt ja osallistuminen

  • Lyö vetoa joko Betsafella tai Coolbetilla 6.10. klo 12.00 – 8.10. klo 17.00 välisenä aikana vähintään 5€ panoksella. Jokaisella osallistujalla tulee olla Betsafen sekä Coolbetin voimassa oleva pelitili. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille tai Betsafelle, niin saat auki ne kätevästi sivustoltamme löytyvistä bannereista. (Huom. jos sinulla on mainonnan estämiseen tarkoitettuja työkaluja käytössä – ota ne pois päältä, jotta näet kaikki bannerit ja linkit)
  • Veikkaaa alla olevan lomakkeen kautta omat 1X2-merkkisi kilpailuun sekä kuinka monta maalia kierroksella tehdään varsinaisella peliajalla. Kaikki vastaukset tulee jättää viimeistään 8.10. klo 17.00.
  • Eniten oikeita merkkejä veikannut kilpailija voittaa. Tasatilanteessa voitto ratkaistaan maalimääräveikkauksen perusteella. Jos tässäkin vaiheessa ollaan tasatilanteessa, ratkaistaan voittaja arvonnan avulla.
  • Osallistumalla kilpailuun, annat Laitataklaus.com -sivustolle oikeuden tarkistaa Betsafelta ja Coolbetilta pelitilisi olemassaolo.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!

Kisan palkinnot – TOP 5 palkitaan

  1. NHL17-peli + 50€ pelirahaa Coolbetille sekä Betsafelle (yhteensä 100€ pelirahaa)
  2. Ruutu+ kuukauden tilauskoodi + 25€ pelirahaa Betsafelle
  3. Viaplay Urheilu kuukauden tilauskoodi + Betsafen tuotepaketti (sis. huppari, t-paita, pipo, matkalaturi ja kangaskassi)
  4. Betsafen tuotepaketti (sis. huppari, t-paita, pipo, matkalaturi ja kangaskassi)
  5. 25€ pelirahaa Coolbetille

Ilmaisvetoja 50€ Betsafelle!

Kilpailu on päättynyt. Voittajaksi selviytyi 8/10 tuloksella Toni. Onnea!