1X2-kisa – veikkaa merkit oikein ja voita pelirahaa

1X2-kisa | Laitataklaus.com

Tulevana lauantaina kiekkoillaan jälleen urakalla, joten on aika jälleen pistää käyntiin Laitataklaus.comin 1X2-veikkauskisa. Kilpailun ideana on veikata mahdollisimman monen ottelun merkki oikein. Kilpailun TOP 3  palkitaan pelirahapalkinnoilla. Osallistuminen on ilmaista, joten nyt kannattaa näyttää osaaminen!

Muistakaahan myös, että Coolpickzin jääkiekkokierros käynnistyy myös viikonloppuna. Coolpiczkiin osallistuminen ei myöskään maksa mitään. Samalla voit voittaa jopa 200€ pelirahaa.

1X2-kisan säännöt ja osallistuminen

  • Lyö vetoa joko Betsafella tai Coolbetilla 18.10. klo 12.00 – 22.10. klo 17.00 välisenä aikana vähintään 5€ panoksella. Voit lyödä vetoa mistä tahansa lajista tai ottelusta.
  • Jokaisella osallistujalla tulee olla Betsafen sekä Coolbetin voimassa oleva pelitili, jotta palkintoraha voidaan maksaa voittajille. Jos sinulla ei ole vielä pelitiliä Coolbetille tai Betsafelle, niin saat auki ne kätevästi sivustoltamme löytyvistä kuvabannereista tai tästä artikkelista löytyvien painikkeiden kautta. (Huom. jos sinulla on mainonnan estämiseen tarkoitettuja työkaluja käytössä – ota ne pois päältä, jotta näet kaikki bannerit ja linkit)
  • Veikkaaa alla olevan lomakkeen kautta omat 1X2-merkkisi kilpailuun sekä kuinka monta maalia otteluissa tehdään varsinaisella peliajalla. Kaikki vastaukset tulee jättää viimeistään 22.10. klo 17.00.
  • Eniten oikeita merkkejä veikannut kilpailija voittaa. Tasatilanteessa voitto ratkaistaan maalimääräveikkauksen perusteella. Jos tässäkin vaiheessa ollaan tasatilanteessa, ratkaistaan voittaja arvonnan avulla.
  • Osallistumalla kilpailuun, annat Laitataklaus.com -sivustolle oikeuden tarkistaa Betsafelta ja Coolbetilta pelitilisi olemassaolon.

Betseihin potkua Coolbetin talletusbonuksella!

Kisan palkinnot – TOP 3 palkitaan

  1. 50€ pelirahaa Coolbetille sekä Betsafelle (yhteensä 100€ pelirahaa)
  2. 25€ pelirahaa Coolbetille sekä Betsafelle (yhteensä 50€ pelirahaa)
  3.  15€ pelirahaa Coolbetille sekä Betsafelle (yhteensä 30€ pelirahaa)

Ilmaisvetoja 50€ Betsafelle!

Kilpailu on päättynyt ja voittajaksi selviytyi Ulf!