Ensi yön NHL-kierroksella pelataan kaksi ottelua, ja niillä polkaistaan Vetosampon Lätkätuplaus käyntiin! Tälläkin viikolla lähdetään tavoittelemaan Coolbetin Tuplaus-kampanjan Jackpotia, joka on komeat 5000 euroa.

Vetosampon Lätkätuplaus! Day 1

Kohde #1: Pittsburgh Penguins Money Line (Voitto sisältäen JA + RL)

Pittsburghin otteluohjelma oli kohtuu rankka ennen All-Star-taukoa, sillä joukkue pelasi viisi vieraspeliä kahdeksan päivän sisällä. Nyt Pens on saanut huilata rauhassa, ja uskon että se näkyy ensi yönä kun vastaan asettuu New Jersey Devils. On melkeinpä realistista sanoa, että Devilsin kausi päättyy runkosarjaan, ainakin nykyisellä tekemisellä. Kotijoukkueelle sen sijaan jokainen piste on elintärkeä. Vieraiden otteet ovat olleet heikkoja läpi kauden, eikä superstara Taylor Hallin poissaolo edesauta tilannetta. Devils on tällä kaudella voittanut ylivoimaisesti vähiten vieraspelejä (5), eikä tilanne muutu ensi yön jälkeen.

Kohde #2: Winnipeg Jets: Yli 2,5 maalia

Winnipeg Jets pelaa ensi yönä Philadelphia Flyersin vieraana. Jets lähtee kyseiseen otteluun selkeänä ennakkosuosikkina, se on selvää. Flyersilla on ollut ongelmia etenkin maalivahtiosastolla loukkaantumisten vuoksi, mutta tämän lisäksi puolustuspelissä ja etenkin alivoimassa on petrattavaa. Jets nikkaroi ottelua kohden keskimäärin 3,5 maalia, Phila päästää suurinpiirtein saman verran per peli. Olisi jonkinmoinen yllätys, mikäli Jets ei heiluttaisi isäntien verkkoa ainakin kolme kertaa.

TUPLAUS KÄYNTIIN COOLBETILLA!

Ota pelivihjeet haltuun myös Vetosampon Instagramissa!