VIDEO: Jack Johnson ja termit hukassa – John Tortorella repesi kommunikaatiokatkoksesta

John Tortorella antoi suorat sanat NHL:n nykyisestä tilanteesta.
John Tortorella antoi suorat sanat NHL:n nykyisestä tilanteesta.

Columbus Blue Jacketsin ja Dallas Starsin välisessä ottelussa nähtiin viime yönä hauska tapahtuma, kun Jack Johnson ei ymmärtänyt John Tortorellan puheita.

Columbus Blue Jacketsin viime yön ottelussa nähtiin hauska tapahtuma, kun kamppailussa edettiin voittolaukauskilpailuun. Nimittäin kun päävalmentajana toimiva John Tortorella latoi pelaajilleen laukomisjärjestystä, eivät kaikki pysyneet tahdissa mukana.

Tortorella kertoi puolustaja Jack Johnsonille, että hän on ”clean up -laukoja”. Termi on baseballista, ja se tarkoittaa neljättä lyöjää, tai tässä tapauksessa laukojaa.

Kun voittolaukauskilpailussa edettiin kolmanteen laukaisijavuoroon, hyppäsi Johnson kuitenkin jo tässä vaiheessa kentälle. Hän oli siis käsittänyt päävalmentajan puheet täydellisen väärin. Todellisuudessa kolmantena laukojana kaukaloon olisi pitänyt astella Alexander Wennberg.

Tortorella kertoi hauskasta tilanteesta ottelun lehdistötilaisuudessa, jonka voit katsoa alta. Jos video ei näy, pystyt katsomaan sen myös täältä.

Kyse ei ole kuitenkaan siitä, että baseball olisi Johnsonille vieras laji. Hän on pelannut baseballia high schoolissa, ja hänestä on itse asiassa olemassa yhteiskuva muuan Sidney Crosbyn kanssa, missä molemmat ovat baseball-univormut yllään. Voit katsoa kuvan tästä.

Ottelussa nähtiin myös eräs todella tunteellinen hetki, kun päävalmentaja Tortorella herkistyi kamppailun alkuseremoniassa kyyneliin. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea NHL-osiostamme TÄÄLTÄ.