NHL:ssä treidi – Bostonin luottopakki Adam McQuaid New Yorkiin

Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää. Nyt Adam McQuaid siirtyy Columbukseen.
Jarmo Kekäläinen teki jälleen yhden kaupan lisää. Nyt Adam McQuaid siirtyy Columbukseen.

Bostonin luottopuolustaja Adam McQuaid on kaupattu Bruinsin riveistä New York Rangersiin. McQuaid edusti bostonilaisseuraa yhteensä yhdeksän kauden ajan.

NHL:ssä on suoritettu vaihtokauppa, jossa osallisina olivat Boston Bruins sekä New York Rangers. Treidin myötä yhdeksän kautta Bostonia edustanut Adam McQuaid suuntaa Manhattanille. Bruins sai taasen vaihdossa puolustaja Steven Kampferin sekä neljännen kierroksen varausvuoron tulevalle kesälle.

McQuaid on tullut tunnetuksi erityisesti oman pään hyvänä pelaajana, eikä juurikaan kiekollisena puolustajana. McQuaid on kärsinyt urallaan myös useista loukkaantumisista. Esimerkiksi viime kaudella hän pelasi ainoastaan 38 runkosarjaottelua tehoin 1+3.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viime kausi oli McQuaidille muutoinkin hankala, sillä hän joutui useaan otteeseen katsomon puolelle terveenä ollessaan. Maiseman vaihdos saattaa siis tehdä 31-vuotiaalle kanadalaispakille hyvää. McQuaid on pelannut NHL:ssä yhteensä 462 runkosarjaottelua, joissa hänen tehonsa ovat 13+53.

Kampfer on sen sijaan Bruinsille vanha tuttu, sillä hän edusti seuraa vuosina 2010-12. Bostonin ja New Yorkin lisäksi Kampfer on pelannut Minnesota Wildin ja Florida Panthersin organisaatioissa. Kampferin tilillä on 166 NHL:n runkosarjaottelua, joissa mies on iskenyt tehot 12+23.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Max Pacioretty teki jatkosopimuksen Vegasiin – pahvin arvo 28 miljoonaa