AHL:ssä dopingkäry – Mitch Callahan sai pitkän pelikiellon

AHL-hyökkääjä Mitch Callahan kärysi kielletyistä aineista.
AHL-hyökkääjä Mitch Callahan kärysi kielletyistä aineista.

AHL:ssä on tullut ilmi dopingkäry. Edmonton Oilersin sopimuspelaaja Mitch Callahan on nimittäin jäänyt kiinni suoritusta parantavista aineista.

26-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä Mitch Callahan teki kesällä kaksisuuntaisen sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Callahanin edellinen kausi oli lupauksia herättävä, sillä hän teki 66 AHL:n runkosarjaotteluun 16 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Lisäksi mies pääsi pelaamaan neljä ottelua Detroit Red Wingsin riveissä.

Hän siirtyikin kesällä Oilersin organisaatioon juuri sillä mielellä, että hänestä olisi seuran farmijoukkueelle suuri apu. Energinen hyökkääjä on kuitenkin flopannut uudessa seurassaan, tehden 45 kamppailussa vain kaksi maalia ja kaiken kaikkiaan yhdeksän tehopistettä.

Nyt Callahanin tilanne on vain pahentunut. Bakersfield Condors on nimittäin tiedottanut Twitter-tilillään, että Callahan on kärynnyt kielletyistä aineista ja häntä odottaa 20 ottelun mittainen pelikielto.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Olemme luottavaisia sen suhteen, että kyseessä oli yksittäinen virhe Mitchiltä, eikä hän hakenut tällä kilpailullista etua muihin pelaajiin. Hänen pelikielto kertoo paljon siitä, että on pelaajan vastuulla olla huolellinen sen suhteen, että heidän käyttämänsä aineet ovat hyväksytty ryhmältä, joka kontrolloi kiellettyjä aineita, Oilersin GM Peter Chiarelli kertoi seuran tiedotteessa.

Chiarelli kertoi samaan syssyyn, että seura tukee liigan päätöstä asettaa Callahan pitkään pelikieltoon.

Mitchellin uratilastoihin voit tutustua TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Seattle jätti laajennushakemuksen! Liittyy NHL-kartalle aikaisintaan 2020