Leijonille huippunippu MM-kisoihin: mm. Aho, Barkov, Ristolainen mukana?

U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.
U20 MM-kisat starttaavat jälleen Tapaninpäivänä.

Suomen Leijonat on saamassa kevään MM-kisoihin todellisen huippunipun, kertoo iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

Kevään MM-kisat pelataan tänä vuonna Tanskan Kööpenhaminassa ja Herningissä 4.-20. huhtikuuta. Leijonat on saamassa turnaukseen todellisen huippunipun, kertoo iGaming-asiantuntija Juha Kvist.

– Varmoista lähteistä saamiemme tietojen mukaan Leijoniin ovat vahvistaneet tulonsa Aleksander BarkovSebastian Aho, Teuvo TeräväinenJesse PuljujärviRasmus RistolainenIiro Pakarinen ja Antti Raanta, Kvist kertoi.

Tämä johtuu luonnollisesti siitä, että yllämainittujen miesten joukkueet eivät ole etenemässä NHL:n pudotuspeleihin. Pelihaluja myös riittää, sillä vaikka tänä vuonna pelattiin myös olympiakiekkoa, ei NHL-miehiä kisoissa nähty.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Jo pelkästään yllä lueteltu lista pelaajista tuo Leijonille suuren kilpailuedun muihin maihin verrattuna. Esimerkiksi Barkov on heittämällä yksi NHL:n parhaita kahden suunnan pelaajia, minkä lisäksi Ahon ja Teräväisen kaudet ovat olleet erinomaiset. Ei saa myöskään unohtaa Ristolaista, joka on Buffalo Sabresin ykköspuolustaja.

Toki on mahdollista, jopa todennäköistä, että myös muut maat haalivaat riveihinsä useita NHL-pelaajia, kiitos Pyeongchangin talviolympialaisten. Toki paljon on kiinni myös siitä, mitkä joukkueet pääsevät NHL:n pudotuspeleihin ja mitkä eivät.

Voit lukea asiasta tarkemmin täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!