AL: Juha Metsola katkaisi Tappara-huhuilta siivet – ”Tarkoitus jatkaa KHL:ssä”

Juha Metsola ei ole tällä tietoa palaamassa Suomeen.
Juha Metsola ei ole tällä tietoa palaamassa Suomeen. Kuva: Getty Images

Iltalehti kertoi toissa päivänä, että vuonna 2015 Liigan parhaaksi maalivahdiksi valittu Juha Metsola palaa Tapparan paitaan ensi kaudeksi.

Iltalehti uutisoi Liigassa peräti neljä kertaa hopealle jääneen Juha Metsolan siirron Tapparaan varmana asiana ja samalla se kertoi myös Helsingin Jokerien puolustajan Juho Rautasen siirtyvän Tampereelle.

Iltalehden alkuperäisessä uutisessa Metsolan kerrottiin kyllästyneen KHL:n matkustusrumbaan ja siksi palaavan takaisin Suomeen. Vaan, mikä tai kuka ikinä sitten onkaan toiminut Iltalehden lähteenä, tällä hetkellä mediajätti vaikuttaa vetäneen uutisellaan melkoisen vesiperän.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Kyllä tarkoitus olisi vielä jatkaa KHL:ssä, Metsolan suora kommentti kuului Aamulehden haastattelussa.

Juha Metsola, joka oli myös Suomen olympiajoukkueen matkassa Pyeongchangin olympiaturnauksessa, on pelannut viimeiset kolme kautta KHL-seura Amur Khabarovskissa.

Hän on kuulunut koko kolmen vuoden ajan eittämättä sarjan parhaisiin maalivahteihin, mistä kertoo loistavien torjuntatilastojen lisäksi muun muassa esiintyminen KHL:n All Star -ottelussa kaudella 2015-16. Hänet on valittu myös KHL:n viikon maalivahdiksi peräti viisi kertaa.

29-vuotiaan Metsolan sopimus Amurin kanssa päättyi tähän kauteen, kun joukkueen kevät päättyi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella, joten suomalaisvahti on vapaa etsimään itselleen uutta seuraa, mikäli hän niin haluaa.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Erik Haula iski kaksi – nousi ylivoimatykkien TOP10:een