Rangers teki päätöksensä – Alain Vigneault sai potkut

New York Rangersin pitkäaikainen päävalmentaja Alain Vigneault sai potkut.
New York Rangersin pitkäaikainen päävalmentaja Alain Vigneault sai potkut. Kuva: Getty Images

New York Rangers päätyi kovaan ratkaisuun, sillä seuran päävalmentajana viimeiset viisi kautta toiminut Alain Vigneault sai potkut.

New York Rangers lähti kauteen joiltakin osin kovin odotuksin, mutta lopulta sen sesonki oli täydellinen pettymys. Rangersin pudotuspelijuna meni jo hyvissä ajoin, mistä johtuen se aloitti siirtotakarajalla jälleenrakennuksen.

Ulos suuntasivat esimerkiksi Rick Nash sekä Ryan McDonagh, joiden myötä Rangers sai kokoonpanoonsa tulevaisuutta ja varausvuoroja.Lopulta Rangersin saldoksi 82 runkosarjaottelusta jäi 34 voittoa ja 77 pistettä. Pudotuspelipaikka jäi lopulta jopa 20 pisteen päähän.

Tämä ei tyydyttänyt Rangersin seurajohtoa, sillä se on vapauttanut nyt päävalmentaja Alain Vigneaultin palveluksistaan. Vigneault toimi Rangersin pääkäskijänä viimeiset viisi kautta. Seura tiedotti asiasta omilla verkkosivuillaan.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Vigneault nimettiin virkaan kesällä 2013. Hän valmensi Rangersia kaiken kaikkiaan 410 runkosarjaottelun ajan, joista joukkueen rekordi oli 226-147-37. Mies luotsasi seuran Stanley Cupin finaaleihin heti ensimmäisellä kaudellaan, mutta tuolloin Los Angeles Kings oli vahvempi.

Hän on toiminut urallaan myös muun muassa Vancouver Canucksin päävalmentajana. Tämä tapahtui vuosien 2006-2013 välillä.

Suosittelemme myös:
Huikea suomalaisuutinen: Sebastian Aho on Carolinan MVP!