VIDEO: Aleksander Barkov alusti Panthersin voiton – pisteputki hyvällä mallilla

Aleksander Barkov on ollut viime aikoina vahvassa vireessä.
Aleksander Barkov on ollut viime aikoina vahvassa vireessä.

Florida Panthersin Aleksander Barkov alusti joukkueensa voiton erinomaisella alulla. Suomalaisen pisteputki on jo viiden ottelun mittainen.

Suomalaishyökkääjä on esiintynyt tällä kaudella erinomaisesti, ja erityisesti tasaisen varmasti. Barkov porskuttaa tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa pisteputkessa, jonka aikana hän on kerännyt tehot 3+4.

Näistä kaksi tuli viime yönä, kun Panthers sai vastaansa San Jose Sharksin. Pantterilauma ei antanut kamppailussa mitään armoa, sillä se vei sen nimiinsä lukemin 5-1. Barkov keräsi tililleen yhden maalin ja yhden syötön.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Syötössään Barkov voitti kiekon hyökkäyspäädyssä Jonathan Huberdeaulle, joka jatkoi sen tämän jälkeen viivalle, josta Keith Yandle laukoi kiekon verkon perukoille. Syöttö oli Barkovin kauden 26., kun takana on 29 ottelua.

Barkovin kauden 10. maali näki päivänvalonsa vain neljä minuuttia joukkueen edellisestä osumasta, kun hän iski kiekon rysään Evgenii Dadonovin loistavasta syötöstä. Täten Barkovilla oli kasassa jo kaksi tehopistettä, kun peliä oli pelattu reilut kahdeksan minuuttia.

Aleksander Barkov aloitti Sharksia vastaan vahvasti:

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.