VIDEO: Aleksander Barkov loihti uskomattoman maalin – päivän kenties komein

Aleksander Barkov on NHL 20 -pelin paras suomalainen.
Aleksander Barkov on NHL 20 -pelin paras suomalainen.

Aleksander Barkov iski viime yön All Star -tapahtuman taitopäivässä uskomattoman osuman, kun vuorossa oli maalivahtien torjuntakilpailu.

Maalivahdit ovat jääneet aina All Star -otteluissa vähemmälle huomiolle, mutta tällä kertaa myös he pääsivät todistamaan osaamistaan. Tampassa nimittäin kisailtiin ensi kertaa maalivahtien pisimmästä torjuntaputkesta, ja historian ensimmäisen kisan kakkoseksi jäi Pekka Rinne 13 perättäisellä torjunnallaan.

Voiton vei taasen nimiinsä Vegas Golden Knightsin Marc-Andre Fleury, jolle torjuntoja kertyi lopulta 14 kappaletta. Voit lukea asiasta lisää täältä.

Kilvassa nähtiin kuitenkin eräs toinen suomalaisen suorittama show, kun Florida Panthersin Aleksander Barkov astui estradille. Hän pääsi vetämään nimittäin juuri Fleurya vastaan, eikä suomalaishyökkääjä jättänyt kanadalaiselle minkäänlaisia jakoja.

Barkov liukui kohti maalia, pitäen kiekkoa yhdellä kädellä mailan rystypuolella. Tämän jälkeen hän siirsi pelivälineen salamannopeasti kämmenelleen ja iski kiekon ohi Fleuryn.

Tämän jälkeen Fleury kuitenkin sisuuntui, ja torjui seuraavat 14 laukausta, joiden avulla hän vei kisassa voiton nimiinsä. Voit katsoa videon Barkovin rankkarista alta. Jos et saa klippiä näkyviin, katso se tästä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Brad Marchand sai rajut buuaukset – yleisö pilkkasi miehen suoritukselle