Aleksander Barkov loisti – asetti totuttuun tyyliin joukkueen edelle

Aleksander Barkov on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Hän nosti kuitenkin jälleen joukkueen kaiken muun ylitse.
Aleksander Barkov on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Hän nosti kuitenkin jälleen joukkueen kaiken muun ylitse. Kuva: Getty Images

Floridan suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov oli illan Prime Time -ottelussa todellisessa huippuvireessä, sillä nuorukainen iski tehot 1+1.

Florida Panthersin Aleksander Barkov on ollut viime aikoina äärimmäisen kovassa vireessä. Hän on tehnyt vähintään pisteen edellisessä kuudessa ottelussa. Viimeisestä 15 kamppailusta hän on ollut pisteillä 13 pelissä, ja kyseisen ottelurupeaman aikana hän on tehnyt tehot 10+11. Lisäksi hänen maaliputkensa on jo kuuden ottelun mittainen.

Suomalainen jatkoi virettään illan Prime Time -kamppailussa, kun Panthers kohtasi Philadelphia Flyersin. Barkov iski otteluun tehot 1+1. Sentterin äärimmäisen kauniin maalin voit katsoa täältä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kamppailun jälkeen Barkov käänsi kuitenkin kaiken huomion joukkueen suorittamiseen. Panthers nousi illan voittonsa myötä Itäisen konferenssin viimeiselle villi kortti -paikalle, minkä lisäksi se on pelannut kaksi ottelua viivan alapuolella olevaa Carolina Hurricanesia vähemmän.

– Olemme iloisia, että olemme saaneet pisteitä ja voittoja, mutta pitää muistaa, että pelejä on vielä paljon jäljellä, Barkov kertoi Panthersin Twitter-tilin mukaan.

Panthers on päässyt kaudesta 1996-97 lähtien vain neljästi pudotuspeleihin, eikä se ole voittanut ajanjakson aikana yhtä ainutta ottelusarjaa.

Barkovin tilastoihin pääset käsiksi tästä.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018