Video: Aleksander Barkov osui – jo kauden neljäs alivoimamaali miehelle

Video: Aleksander Barkov osui - jo kauden neljäs alivoimamaali miehelle

Florida Panthersin pistetykki Aleksander Barkov nousi NHL:n AV-osumatilaston kärkeen alivoimaonnistumisellaan Colorado Avalanchen verkon perukoille.

22-vuotiaan suomalaissentterin nyytti tapahtui ottelun puolessa välissä, kun panttereiden hyökkääjä Jared McCann karvasi vajaalukuisena kiekon itselleen Coloradon pelaajalta Avalanchen rysän takana.

McCann etsi tämän jälkeen syöttöpaikkaa maalin eteen ja löysi sieltä Sashan lavan. Tamperelainen tykitti pikkumustan komeasti uuniin ja miehen kauden 11. täky oli syntynyt. Hän on nyt latonut neljä täysosumaa alivoimalla ja on täten sarjan kärjessä tässä tilastossa.

Florida-pelaajien kaunis suorite alivoimalla ei kuitenkaan tuonut pisteitä seuralle, kun vastustaja kampesi itsensä voittoon lopulta 2-1-lukemin. Coloradolaisten turkulaiskiekkoilija Mikko Rantanen teki esityön Avalanchen 2-1-voittokihaukseen kamppailun päätöserässä.

Mittelön kolmostähdeksi valittu Barkov on pommittanut alkusesongin 31 taisteluun huikaisevat 30 tehopistettä (11+19). Sasha johtaa suomalaisten pistepörssiä liigassa.

Videolla Allu Barkovin tyylikäs viimeistely alivoimalla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.