VIDEO: Vanha tutkapari tekemässä jälleen tuhojaan – Aleksander Barkov pääsemässä vireeseen

Florida Panthersin Aleksander Barkov osui viime yönä Detroit Red Wingsiä vastaan, keräten tililleen kuluvan kauden 12. maalinsa.
Aleksander Barkov teki viime yönä kauden 12. maalinsa.

Florida Panthers hävisi viime yön kamppailunsa Detroit Red Wingsin vieraana lukemin 4-2. Aleksander Barkov onnistui maalinteossa.

Florida Panthers näytti viime yönä hetken aikaa siltä, että se pystyisi haastamaan kotijoukkue Detroit Red Wingsin, kiitos suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin maalin.

Barkov nimittäin osui maalitolppien väliin kolmannen erän ensimmäisillä minuuteilla, kun hän sai ylivoimahyökkäyksessä kiekon tutkapari Jonathan Huberdeaulta. Suomalaisen osuman myötä ottelu tasoittui lukemiin 2-2.

https://www.youtube.com/watch?v=RtlkOb-wVsM

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Maali oli Barkovin kauden 12., jotka hän on tehnyt 39 otteluun. Kaiken kaikkiaan suomalaistähti on 35 tehopistettä, ja hän onkin ollut läpi kauden Panthersin yksi tärkeimmistä, kenties tärkein, pelaaja.

Barkov ehti jäämään vuoden 2017 viimeisessä ottelussa Montreal Canadiensia vastaan ilman tehopisteitä, mutta tämän jälkeen hän on tehnyt kahteen otteluun tehot 1+1.

Barkovin osuma oli Panthersille lopulta laiha lohtu, sillä Red Wings vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-2. Punasiipien voitto oli siinä suhteessa tärkeä, että se sai sen myötä kahden pisteen hajuraon juuri divisioonavastus Panthersiin.

Molemmat joukkueet ovat kuitenkin pelanneet tällä kaudella alta lipan, mutta voiton myötä Red Wingsin matka Itäisen konferenssin viimeiseen pudotuspelipaikkaan on vain viisi pistettä. Panthersin vastaava on seitsemän paunaa, kun runkosarjaa on jäljellä noin puolet.

Lisää maailman parhaasta kiekkoliigasta voit lukea NHL-osiostamme TÄÄLTÄ.