VIDEO: Aleksander Barkov taikuroi maagisen rankkarimaalin Lundqvistin ohitse

VIDEO: Aleksander Barkov taikuroi maagisen rankkarimaalin Rangersin verkkoon

Florida Panthersin suomalaistaituri Aleksander Barkov viimeisteli jälleen aivan huikean rankkariosuman, kun Panthers kaatoi New York Rangersin.

Floridan ja Rangersin välinen taisto siirtyi 3-3-lukemissa aina jatkoajan kautta voittolaukauskisaan, jossa Aleksander Barkov pääsi taas esittämään taituruuttaan.

Sashan vuoro tuli toisena sen jälkeen, kun panttereiden kanadalaishyökkääjä Jonathan Huberdeau oli epäonnistunut omassa yrityksessään.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viimeisen kolmen vuoden aikana sentterin paikalla kiekkoileva ”Barky” on ollut NHL:n paras rankkarilaukoja. Tämä saatiin todistaa myös miehen jäätävässä kynässä, jossa hän höynäytti ruotsalaisveskari Henrik Lundqvistin pihalle ja upotti kiekon näyttävästi newyorkilaisten reppuun viime yönä.

22-vuotiaan Barkovin upea rankkariviimeistely auttoi joukkueensa kotivoittoon vierailijoista, kun Vincent Trocheck ratkaisi lopulta ottelun isännille 4-3-luvuin.

Tamperelaisen kiekkovirtuoosin Barkovin kahdeksan mittelön mittainen pisteputki tuli päätökseensä kamppailussa, mutta jatkoi mahtavia otteitaan kuitenkin rankkarikihauksellaan.

Entisen Tappara-pelurin häikäisevä RL-onnistuminen videolla:

https://www.youtube.com/watch?v=fCadSowQavM

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018