VIDEO: Aleksander Barkov on sittenkin kuolevainen – heikko puolustus johti Vegasin maaliin

Aleksander Barkov antoi heikon takakarvauksen, jonka johdosta Vegasin William Karlsson iski maalin.
Aleksander Barkov antoi heikon takakarvauksen, jonka johdosta Vegasin William Karlsson iski maalin.

Florida kohtasi viime yönä kotonaan Vegasin. Vieraat olivat lopulta etevämpiä ja:n jälkeen lukemin 4-3. Aleksander Barkov katseli yhden osuman aitiopaikalta.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov pelaa tällä hetkellä äärimmäisen loistavaa kautta. Hän on pelannut sesongin aikana 43 ottelua, joissa nuorukaisen lavasta on syntynyt 15 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Häntä pidetään liigan yhtenä parhaista puolustavista hyökkääjistä, minkä lisäksi hänet valittiin liigan All Star -tapahtumaan.

Barkov jatkoi kovaa virettään myös viime yönä, kun Florida Panthers kohtasi Vegas Golden Knightsin. Suomalainen nimittäin saalisti tililleen yhden alivoimamaalin, joskaan tämä ei avittanut Panthersia voittoon saakka. Vegas nimittäin vei kamppailun nimiinsä lukemin 4-3 ja.

Barkov on loistanut tällä kaudella hyökkäysosaamisen lisäksi myös omassa päässä. Hän nimittäin on selkeä johtaja NHL:n kiekonriistotilastoissa. Voit lukea aiheesta lisää tästä artikkelista, joka on kirjoitettu 12.1.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Mutta sitten viime yön ottelussa, kaikesta erinomaisuudestaan huolimatta, Barkov todisti meille kiekkofaneille, että hänkin on todellisuudessa kuolevainen ihminen. Tässä ei tietenkään ole mitään pahaa, mutta näky oli äärimmäisen harvinainen.

Nimittäin aina yhtä tunnollinen Barkov antoi Vegasin vastahyökkäyksessä todella heikon takakarvauksen, joka johti Vegasin William Karlssonin osumaan. Maalin myötä Golden Knights tasoitti ottelun lukemiksi 2-2.

Barkovilla oli allaan alle minuutin mittainen vaihto, joka painoittui vahvasti Vegasin kenttäpäätyyn. Kun Vegas pääsi kääntämään peliä, oli suomalaishyökkääjä tässä vaiheessa Floridan toiseksi alin pelaaja. Jos hän olisi vienyt takakarvauksensa loppuun saakka, olisi hän mitä luultavimmin päässyt häiritsemään Shea Theodoren lähettämää poikkikentän syöttöä.

Voit katsoa tilanteen alta. Jos video ei näy, löydät sen myös täältä.

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät NHL-osiostamme TÄÄLTÄ.

Barkovin tilastoihin pääset tutustumaan tärkemmin TÄSTÄ.