VIDEO: Aleksander Barkov taituroi komean syötön – Panthers dramaattiseen voittoon

Aleksander Barkov puikkelehti Alexander Ovechkin ja John Carlsonin välistä ja lähetti kiekon lopulta maalille.
Aleksander Barkov puikkelehti Alexander Ovechkin ja John Carlsonin välistä ja lähetti kiekon lopulta maalille.

Floridan tähti Aleksander Barkov taituroi itsensä vapaaksi ja antoi komean syötön joukkueen tasoitusmaaliin, kun Panthers kaatoi viime yönä Washingtonin.

Florida Panthersissa vietettiin viime yönä tunteikasta iltaa. Ennen ottelun alkua jäällä nähtiin seremonia, jossa muisteltiin kouluammunnassa menehtyneitä oppilaita ja opettajia.

Tunteikas alkuseremonia avitti Panthersin myös lopulta voittoon, vaikka vierasjoukkue Washington Capitals johti kamppailua vielä viimeisille minuuteille saakka.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Sitten Aleksander Barkov otti ratkaisijan viitan harteilleen. Hän nimittäin saapui Capitalsin puolustusalueelle ja puski itsensä väkisin vapaaksi. Tilanteessa hän sai takapainetta Aleksander Ovechkinilta, kun taasen John Carlson ajoi häntä vastaan.

Taikuri-Barkov kuitenkin puikkelehti itsensä vapaaksi ja syötti kiekon lopulta maalin edessä olleelle Nick Bjugstadille, joka iski kiekon nuottaan. Täten Panthers tasoitti kamppailun lukemiksi 2-2, kun ottelua oli jäljellä noin kolme ja puoli minuuttia.

https://www.youtube.com/watch?v=PJfJvNjG14I

Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös täältä.

Panthers punkesi itsensä lopulta dramaattiseen voittoon oman kotiyleisönsä edessä. Dramaattisella tarkoitan sitä, että kun kamppailun varsinaista peliaikaa oli jäljellä 20 sekuntia, iski pantterilauman Vincent Trocheck ottelun voittomaalin.

Voiton myötä Panthersin matka pudotuspeliviivan paremmalle puolelle on nyt viisi pistettä, kun paikkaa hallussaan pitävä Columbus Blue Jackets kärsi tappion Philadelphia Flyersia vastaan. Kaiken lisäksi Panthers on pelannut kolme ottelua Blue Jacketsiä vähemmän.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018