VIDEO: Vire jatkuu – Aleksander Barkov tarjoili kauniin syötön Dadonoville

Aleksander Barkov tarjoili viime yön kamppailussa Evgeny Dadonoville aivan avopaikan.
Aleksander Barkov tarjoili viime yön kamppailussa Evgeny Dadonoville aivan avopaikan.

Florida Panthersin Aleksander Barkov jatkoi kovaa virettään, kun hän keräsi viime yön kamppailussa tililleen kaksi syöttöpistettä.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on päässyt pelaamaan ensimmäistä kertaa NHL-urallaan ehjän kauden, mikä on myös näkynyt nuorukaisen tehopistetilastossa.

Barkov on pelannut tähän mennessä 70 ottelua, joissa hän on iskenyt 26 maalia ja yhteensä 73 tehopistettä. Pisteiden osalta hän on rikkonut edellisen ennätyksensä, joka oli 59, aikapäiviä sitten, eikä hänen maaliennätyksensä (28) ole myöskään enää kaukana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viime yönä, kun Panthers kohtasi Ottawa Senatorsin, oli suomalainen jälleen kovassa vireessä. Hän nimittäin syötti kaksi maalia Panthersin hurjassa 7-2-voitossa.

Etenkin ensimmäinen syöttö oli todellinen kaunokainen, kun hän sai karvattua kiekon itselleen Senatorsin kenttäpäädyssä. Tämän jälkeen hän lähetti Evgeny Dadonoville millintarkan syötön Senatorsin maalin eteen. Maalin myötä pantterilauma siirtyi kamppailussa 3-1-johtoon.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Barkovin toinen syöttö tuli Nick Bjugstadin 6-2-maaliin toisen erän loppupuolella. Barkov on jäänyt tyystin pisteittä kauden 26 ottelussa. Hänen pisin pisteetön putkensa on ainoastaan neljän kamppailun mittainen.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!