IS: Aleksander Barkov tulossa MM-kisoihin? ”Pelihaluja riittää”

Aleksander Barkov tulossa MM-kisoihin tuoreimpien kommenttien perusteella.
Aleksander Barkov tulossa MM-kisoihin tuoreimpien kommenttien perusteella.

Ilta-Sanomat kertoo verkkosivuillaan iloisesta uutisesta, sillä Aleksander Barkov on mahdollisesti tulossa kevään MM-kisoihin.

Montreal Canadiens nappasi viime yönä Florida Panthersista hurjan 6-1-voiton, mikä tarkoitti samalla sitä, että Florida Panthersin kausi tulee päättymään runkosarjaan. Joukkueella on matkaa pudotuspeliviivan paremmalle puolelle 12 pistettä, kun sillä on jäljellä viisi kamppailua.

Samalla se tarkoittaa sitä, että muun muassa Aleksander Barkov tulee vapautumaan Leijonien käyttöön kevään MM-kisoihin. Kisat pelataan tänä vuonna Slovakiassa ja ne starttaavat 10. toukokuuta.

MM-kisoissa on normaalia, että suuret NHL-tähdet kieltäytyvät kisoista levon tarpeeseen nojaten. Barkovin kommentit kisoista olivat kuitenkin kiekkofaneille mahtavia uutisia.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Pelihaluja on aina. Olen jääkiekkoilija, joten tykkään pelata jääkiekkoa. Pitkä kausi on takana, mutta pelihaluja riittää. Mieluummin pelaisin täällä loppuun asti, ja voittaisin jotain suurta. Huhtikuun alku on vähän liian aikainen hetki lopettaa kausi, Barkov kertoi IS:lle.

Barkov on pelannut tällä kaudella uskomattoman hyvin ja rikkonut jo pitkän aikaa sitten oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä. Takana on nyt 77 kamppailua, joissa Barkov on iskenyt 34 maalia, 54 syöttöä ja 88 tehopistettä, jotka ovat kaikki Barkovin ennätyksiä.

LUE MYÖS: Voita matka lätkän MM-kisoihin! Liigan pudotuspeleihin 5 euron ilmaisveto