Aleksander Barkov vietti kahden maalin iltaa – Kasperi Kapanen teki maalin ja tappeli

Aleksander Barkov, Patrik Laine ja Markus Nutivaara viettivät kahden pisteen iltaa perjantain vastaisena yönä. Kasperi Kapanen teki maalin ja yltyi hanskaushommiin.

Aleksander Barkovin kaksi maalia jäi laihaksi lohduksi Florida Panthersille, kun joukkue kärsi 5-4-vierastappion Los Angeles Kingsille. Kissapetojen tehokkain pelaaja oli joukkueen jokaisessa maalissa mukana ollut Jonathan Huberdeau pistein 1+3=4.

Barkov teki molemmat maalinsa avauserässä vain minuutin ja 40 sekunnin erolla toisistaan. Maalien myötä Tapparan kasvatti ylitti 20 maalin rajapyykin tällä kaudella.

Myös Patrik Laine ja Markus Nutivaara viettivät kahden pisteen iltaa, kun molemmat antoivat kaksi maalisyöttöä. Laineen Winnipeg Jets haki vierasvoiton Ottawa Senatorsista lukemin 1-5. Nutivaaran Columbus puolestaan kärsi 3-4-jatkoaikatappion kotonaan Philadelphia Flyersille.

Mikäli video Barkovin maaleista ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!

Kasperi Kapanen lähellä Gordie Howe -hattutemppua

Viime aikoina vaisusti esiintynyt Toronto Maple Leafs osoitti ryhtiliikkeen merkkejä, kun se kaatoi Pittsburgh Penguinsin kotonaan tyylipuhtaasti 4-0.

Toronton Kasperi Kapanen viimeisteli Toronton kolmannen maalin läpiajosta. Maalin myötä Kapasen tehot tältä kaudelta ovat 12+21=33.

Maaliakin suurempiin otsikoihin suomalaislaituri pääsi tiputtamalla hanskat Pittsburghin Jared McCannin kanssa. Kapanen puolusti joukkuekaveri Rasmus Sandinia, kun Pittsburghin Patrik Hörnqvist taklasi tätä. Ruotsalaislaituri ei lähtenyt tappeluun itse mukaan, mutta McCann vastasi Kapasen tanssikutsuun hänen puolestaan myöntävästi.

Kapaselta jäi uupumaan legendaarisesta Gordie Howe -hattutempusta (maali, syöttö ja tappelu) vain syöttöpiste. Toronton pelaajalta ei tuollaista temppua ole nähty viiteen vuoteen.

Mikäli video Kapasen tappelusta ei näy, voit katsoa sen myös TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Halki, poikki ja pinoon! Roope Hintz syötti kauniin ylivoimaosuman