Floridan GM Aleksander Barkovin All Star -valinnasta – ”Ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota”

Aleksander Barkov räväytti haastattelussa.
Aleksander Barkov räväytti haastattelussa.

Florida Panthersin suomalaishyökkääjä Aleksander Barkovin All Star -valinta ilahdutti Floridassa, sillä hänet on monessa yhteydessä tituleerattu todella aliarvostetuksi pelaajaksi.

Itse asiassa Aleksander Barkovin liian vähäisestä arvostuksesta kertoo muun muassa se, että vaikka hänen nimensä ei pyörikään otsikoissa, on hän asiantuntijoiden papereissa potentiaalinen ehdokas NHL:n parhaaksi puolustavaksi hyökkääjäksi (Frank J. Selke Trophy).

Vaan nyt Barkov sai ensimmäistä kertaa NHL-urallaan oikein toden teolla huomiota, kun hänet nimettiin kuluvan kuun lopussa käytävään All Star -tapahtumaan.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Barkov saa NHL-urallaan kyseisen kunnian ja etenkin nuorille pelaajille All Star -valinta on todella iso juttu.

Panthers-organisaatiossa on luonnollisesti iloittu Barkovin nimeämisestä Tampa Bayssa järjestettävään tähdistöviikonloppuun ja seuran GM:nä toimiva Dale Tallon näkeekin 22-vuotiaan suomalaisen saavan vihdoin ansaitsemaansa arvostusta.

– Hän on loistava pelaaja. Me olemme kaikki nähneet sen, mutta vuosiensa aikana hän ei ole saanut ansaitsemaansa huomiota, koska hän ei ole ”pramea” pelaaja, Tallon paalutti Fox Sportsin haastattelussa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Ei ole olemassa kovinkaan montaa parempaa pelaajaa, mitä tulee kaikilla kaukalon osa-alueilla pelaamiseen. Hän pelaa erinomaisesti kaikilla kaukalon kolmella alueella ja nähdäkseni kukaan ei tee yhtä paljon töitä sekä kaukalossa että sen ulkopuolella kehityksensä eteen.

– Hän on loistava johtaja, loistava persoona ja loistava pelaaja, joten olen innoissani hänen puolestaan ja onnellinen siitä, että hän saa huomiota.

Aleksander Barkovin kuluvan kauden ottelukohtaiset tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme eittämättä katsomaan Barkovista kootun videon, jossa on kaikki hänen onnistuneet rankkariyrityksensä NHL:ssä:
VIDEO: Aleksander Barkov jo nyt yksi parhaista – katso kaikki ”Barkyn” onnistuneet rankkarit