VIDEO: Aleksander Barkovin uskomaton vire jatkuu – iski hävyttömän osuman

Aleksander Barkovin maali- sekä pisteputki saivat jatkoa, kun suomalainen iski komean nuotan Philadelphia Flyersia vastaan.
Aleksander Barkovin maali- sekä pisteputki saivat jatkoa, kun suomalainen iski komean nuotan Philadelphia Flyersia vastaan.

Florida Panthersin Aleksander Barkovin hurja vire jatkuu, sillä hän iski juuri todella komean osuman, jonka myötä hänen maaliputkensa sai jatkoa.

Suomalaishyökkääjä Aleksander Barkov on tällä hetkellä hurjassa lentokelissä. Nuorukainen oli nimittäin ennen tätä iltaa viiden ottelun pisteputkessa ja kolmen kamppailun mittaisessa maaliputkessa.

Juuri tällä hetkellä pelattavassa kamppailussa molemmat putket saivat jatkoa, sillä suomalainen iski kiekon Philadelphia Flyersin nuottaan.

Sen lisäksi, että putket saivat jatkoa, oli Barkovin osuma todellinen kaunokainen. Hän nimittäin pääsi ottelussa nokikkain maalivahdin kanssa, ja hän veivasi Petr Mrazekin täysin ulapalle.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Barkov on tehnyt nyt myös edelliseen 15 otteluun 13 vähintään yhden pisteen. Kyseisen putken aikana suomalainen on tehnyt tehot 10+10. On myöskin otettava huomioon, että tämän illan ottelua on pelattu vasta alle kymmenen minuuttia.

Täältä kaikki NHL Trade Deadlinen siirrot joukkueittain:
NHL Trade Deadline 2018