Aleksi Heponiemi rikkoi sadan tehopisteen rajapyykin! Pelejä takana vasta 44 kappaletta

Oululaisilta kova hankinta - huippulupaus Aleksi Heponiemi siirtyy Kärppiin!

Suomalaisten yksi suurimpia superlupauksia, 19-vuotias Aleksi Heponiemi, on tehnyt Kanadan juniorisarjassa 101 tehopistettä 44 otteluun.

Vuonna 1999 syntynyt suomalaissentteri Aleksi Heponiemi varattiin viime kesän toisella kierroksella Florida Panthersin toimesta, eikä joukkueen ole tarvinnut katua ratkaisuaan.

Heponiemi on nimittäin ollut tällä kaudella pysäyttämättömässä vireessä. Nuorukainen on pelannut tähän mennessä 44 ottelua, joissa hän on iskenyt 24 maalia ja uskomattomat 101 tehopistettä.

100 pisteen rajapyykki meni rikki viime yönä, kun nuorukaisen edustama Swift Current Broncos kohtasi Medicine Hat Tigersin, jonka se kaatoi lukemin 6-2.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Heponiemi keräsi kamppailussa tehot 0+4, joten hän koki (jälleen kerran) yhden huippuillan.

Heponiemi on tällä hetkellä WHL:n pistepörssin kolmantena. Ykkösenä oleva Glenn Gawdin, jonka tilillä on siis tehot 50+59, on pelannut 14 ottelua Heponiemeä enemmän. Kakkosena oleva Brayden Burke on tehnyt pisteen Heponiemeä enemmän, ja pelannut 53 ottelua.

Heponiemi pelaa WHL:ssä toista kauttaan. Debyyttisesongillaan nuorukainen teki 72 runkosarjaotteluun 28 maalia ja yhteensä 86 tehopistettä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mikko Rantaselta upea soolomaali, Patrik Laine tälläsi tehot 1+1!