Video: Aleksi Saarela viime yön juhlittu sankari! Iski hattutempun ”laittomalla laukauksella”

Aleksi Saarela ripitti Carolina Hurricanesia oikein urakalla.
Aleksi Saarela ripitti Carolina Hurricanesia oikein urakalla.

Carolina Hurricanesin AHL-seura Charlotte Checkersin riveissä tällä hetkellä kiekkoileva Aleksi Saarela pelaa ensimmäistä täyttä kauttaan Pohjois-Amerikan kapeissa kaukaloissa, ja meno on ollut kohtalaisen vakuuttavaa.

20-vuotias suomalaislupaus on pelannut Checkersin riveissä tähän mennessä 28 ottelua, joissa hän on iskenyt 12 maalia ja yhteensä 18 tehopistettä. Hän pääsi haistelemaan Pohjois-Amerikan tunnelmaa jo viime kaudella, kun hän pelasi Checkersin riveissä yhdeksän ottelua tehoin 6+4.

Saarela kuitenkin eli kenties Pohjois-Amerikan uransa parhaan hetken viime yönä, kun Checkers kohtasi Hershey Bearsin. Charlottelaisryhmä nimittäin voitti kamppailun lukemin 6-0, ja Saarela metsästi tililleen hattutempun.

Saarela osui ensimmäisen kerran ensimmäisen erän lopussa, minkä myötä Checkers siirtyi kamppailussa 2-0-johtoon. Toinen osuma tuli taasen toisen erän puolivälin tuntumassa ja viimeisen maalinsa hän iski kolmannen erän lopussa.

Saarelan maaleista etenkin toinen oli todellinen kaunokainen, sillä maalia edelsi aivan uskomattoman komea laukaus. Checkersin Twitter-tilillä kuvailtiikin, että Saarelan laukaus tilanteessa oli ”laiton”. Voit löytää kyseisen videon alta, minkä lisäksi vielä alempaa löydät Saarelan ottelun ensimmäisen osuman.

https://twitter.com/CheckersHockey/status/944014477095325698

https://twitter.com/CheckersHockey/status/944005355843063808

Lisää NHL-aiheisia uutisia löydät sivustomme NHL -osiosta.