Aleksi Saarelan uskomaton ilta AHL:ssä – viime hetkien tasoitus ja perään voittomaali!

Aleksi Saarelan
Aleksi Saarela kurmuutti Providence Bruinsia tehoillaan. (Kuva: Springfield Thunderbirds)

Aleksi Saarelan osalta Springfield Thunderbirdsin ja Providence Bruinsin välinen sunnuntaiyön kohtaaminen meni vähintäänkin hyvin.

Ottelu näytti jo päättyvän Urho Vaakanaisen ja Joona Koppasen edustaman Bruinsin 4-5 voittoon, mutta Saarela iski ottelun tasoihin vain kahdeksan sekuntia ennen sen loppua. Syöttöpisteet tärkeään maaliin merkittiin Owen Tippetille sekä Paul Thompsonille.

Tällä kaudella ensimmäisen runkosarjaottelunsa NHL:ssä pelaamaan päässyt Saarela nousi isoon rooliin myös jatkoajalla, sillä hän viimeisteli ottelun voittomaalin ylivoimalla ajassa 64:20. Jatkoaikamaalin syötti Henrik Borgström.

Valokeilan ryöstäneen Saarelan lisäksi ottelussa esiin nousivat Providencen Jack Studnicka (0+3) sekä kaksi maalia mieheen iskeneet Paul Carey ja Brendan Gaunce. Springfieldin tehokkaimmaksi pelaajaksi nousi latvialaissentteri Rodrigo Abols tehoin 1+2.

Uransa aikana niin New York Rangersin, Carolina Hurricanesin, Chicago Blackhawksin kuin viimeisimpänä Florida Panthersin pelaajiin kuulunut Saarela on tällä hetkellä Springfieldin kolmanneksi tehokkain pelaaja.

33 ottelussa tehot 9+14 keränneen Saarelan kautta voidaan ainakin toistaiseksi pitää onnistuneena. Samaa ei voi sanoa Springfieldin muista suomalaisista. Kovin odotuksin kauteen lähtenyt Borgström on hautautunut tukevasti farmiin, jossa 35 ottelussa on syntynyt ainoastaan tehot 8+8.

Synkintä meininki on kuitenkin ollut viime kaudella Kärppien paidassa loistaneella Aleksi Heponiemellä. Providence-ottelun katsomosta seurannut Heponiemi on pelannut kuluvalla kaudella 33 ottelua, joissa on syntynyt tehot 0+8.

Aleksi Saarelan ilta AHL:ssä oli onnistunut

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

KATSO MYÖS: Video: Marchand rottaili jälleen – tällä kertaa kohteena Kris Letang

LUE MYÖS: Patrick Kanelle tonni täyteen pisteissä – Laineelle maali