Nyt se on varmaa! Alexandar Georgiev tekee NHL-debyyttinsä

Alexandar Georgev saa tililleen ensimmäisen NHL-ottelunsa tulevana yönä.
Alexandar Georgev saa tililleen ensimmäisen NHL-ottelunsa tulevana yönä.

Liiga-seura TPS:stä tuttu Alexandar Georgiev on tekemässä NHL-debyyttiään ensi yönä, kun New York Rangers kohtaa Montreal Canadiensin.

22-vuotias venäläisvahti pelasi TPS:n organisaatiossa vuodet 2014-17. Loistava viime kausi poiki lopulta NHL-sopimuksen New York Rangersiin, ja alkukauden ajan venäläisvahti on totutellut pieneen kaukaloon AHL-seura Hartford Wolf Packin maalinsuulla.

Kausi on pitänyt sisällään tähän mennessä 31 ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat olleet 90,8/2.97. Viime ajat Georgiev on kuitenkin ollut Rangersin ringissä, kiitos kakkosvahtina toimivan Ondrej Pavelecin loukkaantumisen.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Nyt Georgiev on saamassa mahtavan mahdollisuuden, sillä hän aloittaa tulevan yön ottelun Montreal Canadiensia vastaan. Kyseessä on nuoren herran uran ensimmäinen NHL-ottelu, joten ilta tulee olemaan hänen kannaltaan ikimuistoinen.

– Kaikki mitä olen hänestä kuullut, on ollut positiivista. Toivon, että joukkueemme pelaa hänen edessään todella kovaa, sillä meidän on löydettävä peliimme lisää energiaa, Rangersin päävalmentajana toimiva Alain Vigneault kertoi eilen seuran harjoitushallissa Washington Postin mukaan.

Georgiev pelasi viime kaudella TPS:n riveissä 27 kamppailua, joissa hänen tilastonsa olivat 92,3/1.70.

Miehen tilastoihin pääset tutustumaan tarkemmin TÄÄLTÄ.

Tätä et löydä muualta Suomesta – kaikki NHL:n siirrot:
Liveseuranta: NHL Trade Deadline 2018