Alexander Ovechkin komeaan merkkipaaluun – kärjessä Gretzkyn ja Bossyn kanssa

Washington Capitalsin venäläishyökkääjä Alexander Ovechkin teki viime yön ottelussa NHL-historiaa.
Washington Capitalsin venäläishyökkääjä Alexander Ovechkin teki viime yön ottelussa NHL-historiaa.

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin saavutti viime yönä kauden 45 maalinsa, minkä myötä hän teki NHL:n historiaa.

Washington Capitals kohtasi yön ottelussaan jälleenrakennuksen kourissa olevan New York Rangersin, jonka se kaatoi lukemin 4-2. Capitalsin maaleista vastasivat T.J. OshieMatt NiskanenAlexander Ovechkin sekä Evgeny Kuznetsov.

Merkille pantavaa Capitalsin viime yön ottelussa oli, että se iski kaikki maalinsa ensimmäisen erän noin 17 minuuttiin, minkä jälkeen se nosti jalan pois kaasulta.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Siinä missä viime yön maalit olivat lähes kaikille vain yhdet maalit muiden joukossa, saavutti Ovechkin jo kauden 45. osumansa. Tämän myötä hän vankisti paikkaansa NHL:n maalipörssin kärjessä, missä hänen suurin uhkansa on Winnipeg Jetsin Patrik Laine. Ero kaksikon välillä on tällä hetkellä kaksi maalia.

Samalla Ovechkin teki merkittävää NHL-historiaa. Hänelle 45 maalin kausi on hänen uransa jopa yhdeksäs, mikä on NHL:n kaikkien aikojen paras lukema yhdessä Wayne Gretzkyn ja Mike Bossyn kanssa.

NHL:n kaikkien aikojen maalipörssiin pääset tästä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!