Alexander Ovechkin tasoihin Jari Kurrin kanssa erikoisessa maalitilastossa

Alexander Ovechkin on täysin omassa luokassaan, mitä tulee vuosikymmenen parhaisiin maalintekijöihin.
Alexander Ovechkin on täysin omassa luokassaan, mitä tulee vuosikymmenen parhaisiin maalintekijöihin. Kuva: Getty Images

Alexander Ovechkin tasoihin Jari Kurrin kanssa erikoisemmalla listalla, jossa on otettu huomioon kerrat, kun pelaajat ovat tehneet väh. kaksi maalia.

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin oli viime yönä hurjassa vireessä, kun Capitals sai vastaansa viime kevään finaaliuusinnassa Vegas Golden Knightsin. Kamppailu päättyi Capitalsin selvään voittoon, 5-2.

Kamppailussa erityisen vahvassa vireessä oli Alexander Ovechkin, joka iski Vegasin verkkoon kaksi täysosumaa. Ovechkin teki Capitalsin toisen ja neljännen osuman.

Samalla kyseessä oli Ovechkinin uran 121. kerta, kun hän teki ottelussa vähintään kaksi maalia. Kyseessä on saldo, johon muun muassa Jari Kurri pystyi oman peliuransa aikana, mikä on vielä hetken aikaa NHL:n eurooppalaisten listan kolmanneksi kovin suoritus.

Ovechkinilla nimittäin menee kovinkaan pitkään, kunnes hän ohittaa Kurrin ja lähtee jahtaamaan listan kärjessä majailevaa Teemu Selänettä, joka teki vähintään kaksi maalia 131 ottelussa. Tällä hetkellä kakkosen majailee Jaromir Jagr, jonka saldoksi jäi 127.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Sebastian Aho sai suitsutusta – ”Tulee olemaan todellinen tähti”