VIDEO: Alexander Ovechkin teki ”crosbyt” – kiekko ilmasta maaliin

Alexander Ovechkin teki
Alexander Ovechkin teki "Crosbyt", eli löi kiekon maaliin suoraan ilmasta.

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin teki ”crosbyt”, kun hän laittoi joukkueensa voittomaalin suoraan ilmasta sisään.

Washington Capitals ja Pittsburgh Penguins tarjosivat viime yönä viihdettä koko rahan edestä, kun joukkueet kohtasivat toisensa NHL:n pudotuspelien toisella kierroksella. Kyseessä oli joukkueiden kevään kolmas ottelu, jonka Capitals vei nimiinsä lukemin 4-3.

Näin ollen Capitals nappasi sarjassa elintärkeän 2-1-johdon. Tärkeä se on erityisesti siksi, että Penguins on ollut Capitalsille aina kevään otteluissa lähes ylitsepääsemätön este – etenkin pudotuspelien toisella kierroksella.

MUISTA MYÖS:
Coolbet hakee jääkiekkotietäjää – voita VIP-liput Suomen NHL-otteluun!

Capitalsin voittomaalista vastasi venäläinen supertähti, Alexander Ovechkin. Miehen iskemä nuotta oli vielä kaiken lisäksi todellinen kaunokainen, johon hän oli selvästi hakenut mallia Penguinsin tähtisentteri Sidney Crosbylta.

Ovechkin nimittäin sai kiekon loistavaan paikkaan tutkapari Nicklas Bäckströmiltä, mutta miehen harmiksi hänen ensimmäinen laukauksensa kolahti tolppaan. Ovechkin kuitenkin seurasi irtokiekon loppuun saakka, ja iski sen lopulta maaliin suoraan ilmasta.

Kyseisestä ns. ”baseball-maalista” on tullut tällä kaudella juuri Crosbyn tavaramerkki. Ovechkinin maalista vieläkin makeamman teki se fakta, että ottelua oli tässä vaiheessa jäljellä enää reilu minuutti.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Tuomareilta virhe?! Pekka Rinnettä huidottiin – kosti ja sai jäähyn