VIDEO: Alexander Ovechkin voitti Fortnite-pelin ja reaktio oli sen mukainen

Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin riemastui sen jälkeen, kun hän nappasi voiton suositusta Fortnite-videopelistä.
Washington Capitalsin supertähti Alexander Ovechkin riemastui sen jälkeen, kun hän nappasi voiton suositusta Fortnite-videopelistä.

Washington Capitalsin venäläistähti Alexander Ovechkin on todellinen tarkka-ampuja sekä kaukalossa että sen ulkopuolella.

Washington Capitalsin riveissä kiekkoileva supertähti Alexander Ovechkin tunnetaan jääkiekkopiireissä yhtenä historian parhaista maalintekijöistä.

Esimerkiksi viime yön, kun hän iski kauden 44. maalinsa, ohitti hän samalla kaikkien aikojen maalintekijätilastossa suomalaisen Jari Kurrin. Ovechkinilla on nyt uraltaan kasassa 602. täysosumaa.

Ovechkin onkin ollut läpi uransa todellinen ”sniper”, eli vapaasti suomennettuna tarkka-ampuja. Tämä tulee siitä, että hän on iskenyt kovia maalimääriä koko peliuransa ajan.

Nyt kyseinen termi, eli sniper, on Ovechkinin kohdalla käytössä myös kaukalon ulkopuolisessa elämässä. Sosiaaliseen mediaan lisättiin nimittäin muutama päivä sitten pätkä, jossa Ovechkin nappaa voiton supersuositussa videopelissä, Fortnitessä.

Kyseessä on peli, jossa 100 pelaajaa pelaa toisiaan vastaan valtavassa avoimessa pelikentässä, ja lopulta vain yhdestä kruunataan voittaja. Yhden ”rundin” voittaminen onkin keskivertopelaajalle kova suoritus.

Mutta Ovechkin ei olekaan mikään tuikitavallinen tallaaja. Hänen tuuletuksensa voiton selvittyä kuitenkin kielii siitä, että miehellä ei liiaksi voittoja kyseisestä pelistä ole.

Jos et saa twiittiä näkyviin, löydät sen myös täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!