Alexander Ovechkinin 978 ottelun mittainen putki poikki – ensimmäinen kerta ilman vetoyritystä

Alexander Ovechkin ei saanut viime yön kamppailussa yhtäkään vetoyritystä, mikä katkaisi hänen 978 ottelun mittaisen putken.
Alexander Ovechkin ei saanut viime yön kamppailussa yhtäkään vetoyritystä, mikä katkaisi hänen 978 ottelun mittaisen putken. Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin Alexander Ovechkinin 978 ottelun mittainen putki meni viime yönä poikki, kun mies ei saanut kamppailussa yhtäkään vetoyritystä.

Washington Capitalsin viime yön ottelu Chicago Blackhawksia vastaan oli murheita täynnä. Ensinnäkin se hävisi ottelun hurjin lukemin, 7-1, minkä lisäksi seuran supertähti Alexander Ovechkinin 978 ottelun mittainen putki meni koikki.

Ovechkin nimittäin pelasi viime yönä NHL-uransa 979. runkosarjaottelunsa. Tähän mennessä hän on saanut tililleen vähintään yhden vetoyrityksen jokaisessa pelaamassaan ottelussa, mutta viime yönä tällainen jäi loistamaan poissaolollaan.

Tämä siis tarkoittaa sitä, että Ovechkin ei päässyt kokeilemaan laukaustaan yhtä ainutta kertaa koko ottelun aikana.

Toki miehen 978 ottelun mittainen putki on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyrmäävän komea, ja on muistettava, että jokainen putki tulee jossakin vaiheessa päätökseensä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Asiasta ensimmäisenä kertonut Russia Machine Never Breaks huomautti jutussaan samalla, että kyseessä oli Ovechkinin NHL-uran 12. kerta, kun hän ei saanut laukausta maali kohden. Puolet näistä kerroista on tapahtunut vuonna 2017 tai myöhemmin.

Ovechkinin maalivireestä ei kuitenkaan kannata olla huolissaan, sillä mies on iskenyt tällä kaudella 58 otteluun 34 osumaa, joiden avulla hän on NHL:n maalipörssin kärjessä. Maamies Evgeni Malkin hengittää kuitenkin laiturin niskaan, sillä hän on tehnyt 56 kamppailuun 33 kihausta.

Ovechkinin tilastoihin pääset tutustumaan TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Dougie Hamilton viimeisteli hattutemppunsa nollakulmasta!