Alle 18-vuotiaiden maailmanmestari siirtyy Mestikseen – pelannut mm. Auston Matthewsin kanssa!

alle 18-vuotiaiden maailmanmestari
Yhdysvaltalaispuolustaja Jack Glover saapui Suomeen keskiviikkona. (Kuva: K-Vantaa)

Vuoden 2014 alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Jack Glover vahvistaa Kiekko-Vantaan puolustusta. Glover saapuu suomeen Tshekistä.

Kuluvalla kaudella niin ECHL:ssä pelaavaa Jacksonville Ice Meniä kuin tshekkiläisiä HC Kometa Brnoa ja SK Horacka Slavia Trebiciä edustanut Jack Glover on solminut loppukauden mittaisen sopimuksen K-Vantaan kanssa.

– Pelaan nyt toista vuotta ammattilaisena ja halusin kokea, millaista peli on Euroopassa. Siksi olen todella innoissani ollessani täällä, Glover kommentoi Kiekko-Vantaan julkaisemalla videolla.

– Odotan innoissani, että pääsemme taistelemaan pudotuspelipaikasta, sillä tiedän sen olevan tärkeää täällä. Uskon, että voin olla avuksi siinä, aiemmin Suomessa niin Helsingissä, Tampereella kuin Lappeenrannassakin vieraillut Glover kertoi.

23-vuotias yhdysvaltalainen on pelipaikaltaan puolustaja ja raameja häneltä löytyy komeat 191cm/86kg. Puolustavaksi puolustajaksi profiloituneella Gloverilla on myös NHL-varaus, sillä Winnipeg Jets varasi hänet kesän 2014 varaustilaisuuden kolmannella kierroksella.

Varausvuonnaan Glover pääsi juhlimaan myös alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruutta Lappeenrannassa ja Imatralla järjestetyssä turnauksessa. Samassa mestarijoukkueessa pelasi muun muassa sellaisia nimiä, kuin Jack Eichel, Auston Matthews, Kyle Connor, Dylan Larkin ja Noah Hanifin.

Maailmanmestaruuden ja varauksen saattelemana Glover siirtyi pelaamaan arvostettua NCAA-yliopistosarjaa Minnesotan joukkueeseen.

Kiekko-Vantaa on tällä hetkellä Mestiksessä sijalla yhdeksän. Matkaa viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävään Kokkolan Hermekseen on jo seitsemän pistettä, jonka lisäksi vantaalaiset ovat pelanneet yhden ottelun Hermestä enemmän.

Alle 18-vuotiaiden maailmanmestari Jack Glover saapuu Vantaalle

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

– – – – – –

Katso myös: Video: Teräväisen tehoilta kaatoi Winnipegin – Laine iski Jetsin ainoan

Lue myös: Suomi-sarjajoukkue hankki jälleen runsaasti liigakokemusta