OHO!! Jalonen lopettaa valmentamisen – Alpo Suhonen maajoukkueen peräsimeen

Jukka Jalonen lopettaa valmentamisen, minkä johdosta Alpo Suhonen siirtyy maajoukkueen päävalmentajaksi.
Jukka Jalonen lopettaa valmentamisen, minkä johdosta Alpo Suhonen siirtyy maajoukkueen päävalmentajaksi.

Jääkiekkomaailmasta on paljastunut todellinen jymypaukku, kun Alpo Suhonen siirtyy maajoukkueen päävalmentajan saappaisiin. 

Suomen jääkiekkoliitto on tiedottanut IRC-galleriaan lataamassaan kuvassa, että Jukka Jalonen on päättänyt lopettaa tyystin valmentamisen jääkiekon parissa. Epäviralliset lähteet kertovat, että Jalonen on saanut miljoonaluokan tarjouksen kovassa nosteessa olevalta keppihevosten kansainväliseltä lajiliitolta.

– Haluan kiittää kaikkia pelaajia ja faneja, joiden kanssa minun on ollut kunnia työskennellä. Jääkiekko on antanut minulle jo kaiken mahdollisen ja halusin tarttua uuteen haasteeseen keppihevosten parissa, Jalonen kertoi Alibi-lehdessä julkaisemassaan tiedotteessa.

Jalosen piti siirtyä takaisin A-maajoukkueen penkin taakse, mutta koska 55-vuotias riihimäkeläinen päätti ripustaa ”hokkarit naulaan”, pakotti tämä Suomen jääkiekkoliiton etsimään maajoukkueeseen uuden päävalmentajan.

Jääkiekkoliitto päätyi lopulta kovaan ratkaisuun, kun se päätti pestata Suomen historian ainoan NHL:ssä valmentaneen miehen, eli Alpo Suhosen, uudeksi päävalmentajakseen. Suhonen on työskennellyt viime vuosien ajan Itävallan lajiliitossa eri rooleissa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Suhonen on kova konna ja hänen kokemuksensa Suomen A-maajoukkueelle tulee olemaan mittaamattoman arvokasta. Suhonen on myös paljastanut haluavansa penkin taakse kokemusta muista lajeista, minkä johdosta Mika Kojonkoskea sekä Kalle Palanderia kaavaillaan hänen apuvalmentajikseen, jääkiekkoliiton suomalaiskanadalaishollantilainen tiedottaja Aprilia van Voolsdai kertoi WhatsAppissa.

Suhonen aloittaa työskentelyn maajoukkueen päävalmentajana välittömästi. Ensitöikseen 69-vuotias veteraanivalmentaja aikoo viedä maajoukkueen Afrikkaan leirille, missä Suomi tulee kohtaamaan muun muassa Kenian joukkueen.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!