VIDEO: Andre Burakovsky loihti todella komean jalkakynän – johti maaliin

Andre Burakovksy loihti viime yön komean jalkakynän, joka johti lopulta Capitalsin maaliin.
Andre Burakovksy loihti viime yön komean jalkakynän, joka johti lopulta Capitalsin maaliin.

Washington Capitalsin Andre Burakovsky loihti viime yönä todella kauniin jalkakynän, mikä johti lopulta Capitalsin maaliin.

Washington Capitals vieraili viime yönä St. Louisissa, missä se kohtasi paikallisen NHL-seuran, Bluesin. Vieraat veivät kamppailun lopulta nimiinsä lukemin 4-2.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Capitalsin maaleista etenkin kolmas, joka oli ruotsalaishyökkääjä Andre Burakovskyn, käsialaa, oli todellinen kaunokainen. 23-vuotias laituri sai tilanteessa kiekon maanmieheltään Nicklas Bäckströmiltä keskialueella. Tämän jälkeen Burakovksy suuntasi kohti Bluesin päätyä ja veivasi puolustaja Vince Dunnin täysin kahville komealla jalkakynällä.

Burakovsky ei kuitenkaan jättänyt tilannetta tähän, vaan hän vei kikan jälkeen Capitalsin 3-1-johtoon. Ottelua oli pelattu tässä vaiheessa noin puolet. Voit katsoa osuman alta. Jos et saa videota näkyviin, löydät sen myös tästä.

Burakovsky, joka pelaa neljättä kauttaan Capitalsin riveissä, on tehnyt NHL-urallaan 250 runkosarjaotteluun 49 maalia ja yhteensä 119 tehopistettä. Tällä kaudella miehen tilillä on 54 ottelua ja tehot 11+13.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!