Ässiltä huippuvärväys – Andreas Borgman liittyy joukkueeseen

Ruotsalaispuolustaja Andreas Borgman siirtyy Porin Ässiin alkavaksi kaudeksi. Borgmanilla on vyöllään muun muassa 48 ottelua NHL:ssä.

Porin Ässät on solminut yksivuotisen sopimuksen Andreas Borgmanin kanssa. Sopimukseen sisältyy joulukuun 15. päivään ulottuva NHL-optio.

Borgman on pelannut kolme viimeisintä kautta Pohjois-Amerikassa. Hän pelasi kaudella 2017-2018 Toronto Maple Leafsin riveissä 48 NHL-ottelua, joissa syntyivät tehot 3+8=11. Viime kaudella ruotsalainen pelasi St.Louis Bluesin farmijoukkue San Antonio Rampagessa 53 ottelua tehopistein 2+14=16.

Ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistään 25-vuotias puolustaja pelasi huippukauden HV-71:n riveissä, jossa hän oli isossa roolissa mestaruuteen päättyneellä sesongilla.

”Andreas Borgman on ehdoton huippupelaaja Liigaan. Ollakseni rehellinen, hän ei olisi normaalissa tilanteessa ollut saatavilla tähän sarjaan. Olemme tyytyväisiä, että pitkien keskusteluiden jälkeen hän valitsi Ässät ensi kauden seurakseen. Meillä oli oikea rooli vapaana ja kärsivällisyys palkittiin”, kehitysjohtaja Tommi Kerttula kommentoi Ässien tiedotteessa.

Kerttula kommentoi myös, että Ässien puolustus on Borgmanin sopimuksen myötä valmis alkavaan kauteen.


KATSO MYÖS: Ässät pestasi viime kaudella NHL:ssäkin pelanneen hyökkääjän