Andrew Cogliano puhkesi haastattelussa kyyneliin – Teemu Selänne sai kunniamaininnan

Andrew Cogliano herkistyi haastattelussa, kun hänen teräsmiesputkensa meni pelikiellon vuoksi poikki.
Andrew Cogliano herkistyi haastattelussa, kun hänen teräsmiesputkensa meni pelikiellon vuoksi poikki.

Anaheim Ducksin Andrew Cogliano ehti pelata 830 peräkkäistä NHL-ottelua, mutta putki meni poikki, koska hyökkääjä sai kahden ottelun mittaisen pelikiellon.

Anaheim Ducksin Andrew Cogliano tunnetaan NHL-kaukaloiden todellisena teräsmiehenä, sillä hän ei ollut vielä hetki sitten menettänyt yhtä ainutta ottelua koko NHL-uransa aikana.

Hän pelasi runkosarjassa 830 perättäistä kamppailua, joka siis alkoi hänen ensimmäisestä kaudestaan, 2007-08. Miehen putki oli NHL:n historian neljänneksi pisin.

Putkesta puhutaan kuitenkin nykyään menneessä muodossa, sillä Cogliano sai kahden ottelun mittaisen pelikiellon taklattuaan Los Angeles Kingsin Adrian Kempeä laittomin keinoin. Putken katkeaminen riipaisi Coglianoa syvältä. Hän nimittäin herkistyi kameran edessä kyyneliin, kun hän puhui asiasta.

– En ole puhunut siitä kovinkaan paljoa, koska se oli minulla vielä kesken. Tämä on minulle nyt kuitenkin paha paikka, en aio valehdella siitä, Cogliano kommentoi Sportsnetin mukaan ääni lopulta väristen.

– Olen pelannut kovaa ja olen taistellut paljon. Olen myös ammattilainen, joka on pelannut pitkään. Nyt missasin kuitenkin ottelun, Cogliano kertoi samalla, kun hän puhkesi itkuun.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Cogliano ei ole jäänyt tilanteessa kuitenkaan yksin. Monet pelikaverit ovat nimittäin ottaneet mieheen yhteyttä ja kertoneet, että Cogliano on tehnyt urallaan jotakin erityistä.

– Kyllä he ovat (pitäneet yhteyttä). Olen tästä ehkä liian dramaattinen, mutta tunteeni ovat nousseet pintaan jostakin syystä. Olen saanut paljon tukea ja monet ihmiset ovat ottaneet minuun yhteyttä ja muistuttaneet minua, että olen tehnyt jotakin erityistä. Mitä enemmän katson taakseni, sitä siistimpää se on.

Myös muuan suomalainen ex-kiekkoilija, Teemu Selänne, sai Ducks-hyökkääjältä kunniamaininnan.

– Selänne on aina pitänyt huolen siitä, että kavereista pidetään huoli ja heihin on oltava yhteydessä, Cogliano kertoi hymyn kera.

Alkuperäisen uutisen Coglianon pelikiellosta VIDEON kera voit lukea TÄÄLTÄ.

Koko haastattelun voit katsoa TÄSTÄ.

Lisää NHL:stä TÄMÄN linkin takaa.