VIDEO: Andrew Shaw jyräsi vastustajan – joutui itse talutetuksi pois jäältä

VIDEO: Andrew Shaw jyräsi vastustajan - joutui itse talutetuksi pois jäältä

Montreal Canadiensin hyökkääjä Andrew Shaw toimitti painavan töötin Dallas Starsin Greg Pateryniin, mutta loukkaantui itse taklauksen jäljiltä.

Habsin 26-vuotias voimahyökkääjä Andrew Shaw koki viime yön NHL-kierroksella kovia, kun mies lanasi tähtipaitojen puolustajan Greg Paterynin, mutta loukkaantuikin itse tilanteessa.

Dallasin ja Montrealin välinen kaksinkamppailu oli kolmannessa erässään, kun kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Shaw lähti hakemaan voimakasta pommia Starsin jenkkipakki Pateryniin.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Shaw kolasi vastustajan pelurin jäähän komeasti 3-2-johtotilanteessa, mutta ei seurauksitta; Canadiens-pelaaja nimittäin sai itse pahimman osuman töötissä ja jäi jäähän makaamaan tapahtuneen jälkeen.

Sattunutta ei varmasti auttanut Paterynin pari tönäisyä Shaw’hon ison kontaktin jälkeen, jossa kiekkoilijoiden kypärät kolahtivat yhteen. Pateryn selvisi vammoitta lanauksesta, mutta sekavalta näyttänyt Shaw jouduttiin taluttamaan joukkuetovereiden saattelemana pois jäältä. Pateryn sai jälkipelistään tilanteessa pikkukakkosen väkivaltaisuudesta.

Itse ottelu päättyi lopulta kotijoukkueen 4-2-voittoon dallaslaisista. Mittelössä nähtiin suomalaisloistoa, kun Artturi Lehkonen takoi kaksi häkkiä vierailijoiden verkkoon ja Antti Niemi torjui seuralleen voiton. Lehkosen osumat näet TÄSTÄ LINKISTÄ.

Shaw’n ikävän näköinen loukkaantuminen videolla:

Jos video ei näkynyt, voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
Voita VIP-liput Helsingin NHL-otteluun!