Antti Niemelle vihdoin nollat, Artturi Lehkoselle kauden 10:s maali

Montreal Canadiensin Antti Niemelle kirjattiin ensimmäinen nollapeli sitten vuoden 2015.
Montreal Canadiensin Antti Niemelle kirjattiin ensimmäinen nollapeli sitten vuoden 2015. Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensia edustavalle Antti Niemelle kirjattiin ensimmäinen nollapeli sitten vuoden 2015. Artturi Lehkonen puolestaan iski kauden 10. maalinsa.

Artturi Lehkosen osalta kuluvaan kauteen on mahtunut muun muassa yli kolme kuukautta kestänyt maaliton jakso, jossa oma osansa oli loukkaantumisella.

Suomalaislaituri ei ole kuitenkaan missään vaiheessa lakannut yrittämästä ja se yritys on myös palkittu: Lehkonen on iskenyt kuluvan kauden kymmenestä osumastaan peräti kahdeksan helmi- ja maaliskuun aikana.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Viimeisin maaleista syntyi viime yönä Buffalo Sabresin verkkoon, kun Lehkonen iski kiekon ruotsalaisvahti Linus Ullmarkin selän taakse ajassa 24:56.

Illan ykköstarina oli kuitenkin suomalaisvahti Antti Niemi, jolle kirjattiin nollapeli, kun hän torjui Montreal Canadiensin 3-0-vierasvoittoon 34 torjunnallaan.

Ottelu oli niin sanottu maalin peli, sillä Canadiensin kaksi viimeistä osumaa syntyivät molemmat tyhjään maaliin.

Katastrofaalisen heikosti kautensa aloittanut, mutta parin siirron jälkeen juuri Montrealissa NHL-uransa elvyttänyt, Niemi oli pitänyt edellisen kerran maalinsa puhtaana joulukuun 22. päivä, vuonna 2015. Tuolloin hän nollasi Dallas Starsin maalilla ex-seuransa Chicago Blackhawksin.

Ottelun tilastot löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Veikkaa Jokerit-kamppailun avausmaalia – voita VIP-liput NHL-matsiin!