Antti Niemi ehdolle komeaan palkintoon! Osoittanut poikkeuksellista sisukkuutta

Jokerit tiedotti hankkineensa riveihinsä Antti Niemen.
Jokerit tiedotti hankkineensa riveihinsä Antti Niemen.

Montreal Canadiensin riveissä kiekkoja torjuva Antti Niemi on asetettu ehdolle Bill Masterton Memorial Trophyyn, joka osoittaa mm. kovinta sisukkuutta.

Montreal Canadiensiin kesken kauden siirtynyt Antti Niemi on kärsinyt poikkeuksellisen hankalasta sesongista. Hän aloitti kauden Pittsburgh Penguinsin riveissä, mutta jo kolmen pelatun ottelun jälkeen hän pakkasi laukkunsa ja suuntasi Florida Panthersin leipiin.

Miehen edesottamuksiin ei oltu tyytyväisiä edes täällä, joten hän suuntasi jälleen kerran toisaalle, tällä kertaa Montreal Canadiensiin.

Montrealissa tie vaikutti olevan enemmän ja vähemmän tukossa, sillä hän aloitti seuran kolmosvahtina. Kun Niemi sai vihdoin näytönpaikkansa, ei mies ole katsonut enää taakseen. Niemi on nimittäin pelannut Montrealissa uransa parhaalla torjuntaprosentilla, joka on Canadiensin riveissä komea 93,6.

Tästä syystä hänet on nyt asetettu Canadiensin toimesta ehdolle Bill Masterton Memorial Trophyyn. Pysti jaetaan pelaajalle, joka on osoittanut muun muassa parhainta urheiluhenkeä. Palkinnon saantiin vaikuttaa hyvinkin vahvasti kaukalon ulkopuoliset tekijät, kuten perheenjäsenten menetykset tai muut ikävät asiat.

Kisa Bill Mastertonista tulee kuitenkin olemaan kova. Esimerkiksi New Jersey Devilsin Brian Boylella todettiin ennen kauden alkua leukemia, mutta tästäkin huolimatta hyökkääjä on nakuttanut 62 otteluun 13 maalia ja yhteensä 23 tehopistettä.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Kyle Okposo on sen sijaan tehnyt paluun pelikentille hankalan viime kauden jälkeen, kun hän joutui sairaalahoitoon lääkkeiden vuoksi, joita hän käytti aivotärähdyksiin. Jordan Staal sen sijaan menetti tällä kaudella kolme ottelua siitä syystä, että hän menetti vastasyntyneen tyttärensä. Lisäksi Adam Larssonin 50-vuotias isä kuoli hänen vieraillessaan Adamin luona Edmontonissa.

Anaheim Ducks, Colorado Avalanche sekä Detroit Red Wings ovat ainoat joukkueet, jotka eivät vielä julkaisseet ehdokkaitaan. Koko listan voit katsoa muun muassa TSN:n sivuilta täältä.

Suosittelemme myös:
Liity Telegram-ryhmäämme ja voita 50€ pelirahaa!