Antti Pennasesta Nuorten Leijonien päävalmentaja vuodeksi 2020 – HPK ihmetteli julkistusta

Antti Pennasesta tulee Suomen alle 20-vuotiaiden päävalmentaja vuonna 2020.
Antti Pennasesta tulee Suomen alle 20-vuotiaiden päävalmentaja vuonna 2020.

Antti Pennasesta tulee Nuorten Leijonien uusi päävalmentaja vuonna 2020. Hän seuraa tehtävässä Raimo Helmistä, joka otti vetovastuun itselleen hetki sitten.

HPK:n päävalmentajana vuodesta 2016 lähtien toiminut Antti Pennanen ottaa Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueen vetovastuun haltuunsa vuonna 2020. Jääkiekkoliitto kertoi uudesta tulevasta päävalmentajasta verkkosivuillaan.

Jussi Ahokas johdatti joukkueen vuodenvaihteessa maailmanmestaruuteen, mutta seuraavaksi mies siirtyy KooKoon peräsimeen. Nuorten Leijonien uusi päävalmentaja on Raimo Helminen, joka toimii siis pestissään vuoteen 2020 saakka.

– On hienoa päästä mukaan kehittämään suomalaista jääkiekkoa ja nuoria pelaajia. Turnausvalmentamisen ohella iso osa työstä tapahtuu seurakentällä, mikä motivoi minua suuresti. On myös hienoa päästä täysipainoisesti mukaan kansainvälisen huippukiekon ytimeen, Pennanen kertoi Leijonat.fi:lle.

Lue myös: VIDEO: Kasperi Kapanen väläytteli jälleen nopeuttaan – iski komean maalin

HPK oli sen sijaan otettu valinnasta ja se kertoikin ylpeänä omilla verkkosivuillaan, kuinka HPK:sta on mahdollista nousta maailman huipulle myös valmentajien osalta. Seura kuitenkin ihmetteli ääneen Jääkiekkoliiton ajankohtaa tiedottaa uutisesta.

– Tämä on jälleen hieno osoitus siitä, että HPK:sta matkataan kiekkomaailman huipulle edelleen myös valmennuspuolella. Antti on HPK:ssa näyttänyt onnistuvansa kehittämään nuoria pelaajia ja saamme Hämeenlinnassa nauttia näistä opeista vielä tulevalla HPK:n 90-vuotis juhlakaudella. Me HPK:ssa tosin ihmettelemme Jääkiekkoliiton kiirettä julkaista sopimus kesken Liigakauden, HPK Liiga Oy:n toimitusjohtaja Antti Toivanen kertoi seuran verkkosivuilla.

Laitataklauksen Instagramista löydät parhaat kiekkovideot ja kuvat!