Antti Pihlström avautui vaikeasta kaudestaan – ”Olihan se aika rankkaa”

Jokerien Antti Pihlström avautui seuran haastattelussa vaikeasta kaudestaan.
Jokerien Antti Pihlström avautui seuran haastattelussa vaikeasta kaudestaan.

Jokerien kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen tehnyt Antti Pihlström avautui seuran verkkosivuilla hankalasta viime kaudestaan.

Suomalainen veteraanihyökkääjä saapui Helsingin Jokereihin kesken toissa kauden, kun hän siirtyi seuran riveihin Sveitsin HC Fribourg-Gottéronista. Viime kausi olikin sitten Pihströmin ensimmäinen Jokerien riveissä, mutta harmillisesti sesonki katkesi jo joulukuun loukkaantumiseen.

Pitkän kuntoutumisjakson jälkeen Pihlström palasi takaisin kaukaloihin pudotuspelien toisella kierroksella, mutta täällä hän loukkaantui uudestaan kesken toisen ottelun.

MUISTA MYÖS:
Laitataklauksen lukijoita hemmotellaan – Unibet tarjoaa 20 € ilmaisvedon!

– Olihan se aika rankkaa. Kun juuri on parantunut pitkästä vammasta, tulee seuraava. Hetki meni miettiessä, että mitähän tässä nyt tekee, Pihlström kertoi Jokerien verkkosivuille.

Pihlström antoi kuitenkin seurajohdolle vahvat näytöt pelaamissaan 37 runkosarjaottelussa. Jokerit ja Pihlström tekivätkin äskettäin kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen, joten hänellä on vielä rutkasti pelejä jäljellä helsinkiläisseuran riveissä.

– Mutta nopeasti päästiin kuntoon ja nyt pystyy jo jotain tekemäänkin. Kohta pääsee treenaamaan ja valmistautumaan ensi kautta varten, Pihlström totesi.

Suosittelemme myös:
Suomen ketjut huomiseen Venäjä-otteluun tässä? Teräväinen ykkösessä