Jokerit julkisti jatkodiilin – Antti Pihlström jatkaa seurassa myös seuraavat kolme kautta

Jokerit julkisti jatkodiilin - Antti Pihlström jatkaa seurassa myös seuraavat kolme kautta

Hyökkääjä Antti Pihlström jatkaa Jokereiden riveissä kolmen vuoden jatkosopimuksella. Pelaaja tykitti helsinkiläisten paidassa runkosarjaan 12 pistettä.

Antti Pihlström, 33, pelasi Jokereissa tällä kaudella 37 runkosarjaottelua, joissa hän teki 7+5=12 pistettä. Hän muodosti alkukaudesta erinomaisen ketjun Mika Niemen ja Marko Anttilan kanssa. Kolmikko teki tulosta hyökkäyspäässä ja oli iso palanen myös joukkueen alivoimapelaamista.

Pihlström loukkaantui joulukuussa Moskovassa pelatussa maajoukkueen EHT-turnauksessa. Hän palasi tositoimiin pudotuspelien toisella kierroksella, mutta epäonni jatkui ja hyökkääjä loukkaantui uudelleen jo toisessa kamppailussa, eikä pystynyt enää palaamaan kaukaloon.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Seitsemän kautta KHL:ssä pelannut Pihlström on tehnyt sarjassa 283 runkosarjapelissä 63+49=112 pistettä. Playoffseissa 69 ottelun tehot ovat 16+5=21. NHL:ssä hyökkääjällä on vyöllä 54 kamppailua Nashville Predatorsin paidassa. Jokereissa jo C-junioreissa pelannut hyökkääjä on edustanut Suomessa myös Bluesia, SaiPaa, HPK:ta ja JYPiä.

Leijonissa Pihlström on pelannut kertaalleen olympialaisissa ja kahdeksan kertaa MM-kisoissa. Hän on saavuttanut urallaan MM-kultaa, -hopeaa ja -pronssia sekä olympiapronssia. Yhteensä Pihlström on pelannut maajoukkueessa 105 ottelua tehoin 18+9=27.

Jokereiden alkuperäisen uutisen aiheesta voit lukea kokonaisuudessaan TÄSTÄ. Pihlströmin uratilastoja pääset tarkastelemaan puolestaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Suosittelemme myös:
Norris Trophyn finalistit nimetty – kenestä NHL:n paras puolustaja?