Antti Raannalle jatkosopimus? Pöydässä monivuotinen miljoonatarjous!

Arizona Coyotesin Antti Raannalle on tiedossa melkoinen palkankorotus.
Arizona Coyotesin Antti Raannalle on tiedossa melkoinen palkankorotus. Kuva: Getty Images

Arizona Coyotesin Antti Raannalle on tulossa muhkea palkankorotus, mikäli hän tarttuu kiinni seuransa tarjoamaan monivuotiseen jatkosopimukseen.

NHL:n viime viikon kakkostähdeksi nimetty Antti Raanta (lue uutinen täältä) on osoittanut, että hänestä on kantamaan Arizona Coyotesia harteillaan, kunhan vain paikat pysyvät ehjinä.

Monien papereissa Raanta on ollut vähintäänkin yksi kuluvan kalenterivuoden parhaista NHL-vahdeista, jollei jopa se paras, eivätkä nämä väitteet ole tuulesta temmattuja: vuodenvaihteen jälkeen 28-vuotias suomalainen on aloittanut 24 ottelua, hän on voittanut niistä 16, torjunut kolme nollapeliä ja torjuntaprosentti vuodelta 2018 on tässä vaiheessa 94,03.

Coyotes on siis hakenut läpi kauden vastausta siihen, onko Raannasta joukkueen ykkösvahdiksi tulevien vuosien ajaksi, ja loukkaantumisia lukuun ottamatta vastaus ei olisi voinut juuri tämän selvempi olla.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

Raanta on siis vastauksensa antanut ja nyt Arizona Sportsin toimittaja John Gambadoro tietääkin kertoa, että Coyotes on tarjonnut Antti Raannalle monivuotista jatkosopimusta – tiettävästi neljän vuoden mittaista – joka olisi vuositasolla 4-4,5 miljoonaa dollaria.

Mikäli Gambadoron tiedot pitävät paikkansa ja Raanta tarttuu täkyyn, tulee hänen sopimuksensa yhteisarvo olemaan hulppeat 16-18 miljoonaa dollaria.

Joka tapauksessa tiedossa on siis massiivinen palkankorotus, sillä Raannan yhteispalkka nykyisestä kaksivuotisesta sopimuksestaan, joka siis päättyy tähän kauteen, oli ainoastaan 2 miljoonaa dollaria.

Kesällä New York Rangersista Arizonaan kaupattu Raanta on kaiken kaikkiaan esiintynyt kuluvalla kaudella 45 ottelussa torjuntatilastoin 92,90/2.27. 44 startistaan hän on voittanut 20 ja hävinnyt varsinaisella peliajalla 16.

Raannan ottelukohtaiset tilastot kuluvalta kaudelta löydät TÄÄLTÄ.

Suosittelemme myös:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!