Arvostettu toimittaja sen varmisti: Antti Raanta jatkosopimukseen

Antti Raanta on päässyt kolmivuotiseen jatkosopimukseen Arizona Coyotesin kanssa, kertoo TSN:n Bob McKenzie.
Antti Raanta on päässyt kolmivuotiseen jatkosopimukseen Arizona Coyotesin kanssa, kertoo TSN:n Bob McKenzie.

TSN:n arvostettu Bob McKenzien vahvisti, että Antti Raanta on päässyt jatkosopimukseen Arizona Coyotesin kanssa. Uusi pahvi on kolmivuotinen.

Arizona Coyotesin Antti Raanta on päässyt jatkosopimukseen seuran kanssa. Asiasta liikkui huhuja jo aiemmin eilen, sillä Arizona Sports kirjoitti asiasta nettisivuillaan. Voit lukea uutisen täältä.

Vielä tässä vaiheessa asiaa ei voitu pitää millään tasolla varmana, sillä Arizona Sports ei ole medioista se kaikista tunnetuin. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että lehti oli alunperin oikeassa, sillä TSN:n arvostettu kiekkotoimittaja kertoi Raannan jatkopahvista omalla Twitter-tilillään.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

McKenzien mukaan Raannan uusi jatkosopimus on kolmen vuoden mittainen. Hän tulee tienaamaan tämän myötä keskiarvolta 4,25 miljoonaa dollaria kaudesta, joten jatkopahvin kokonaisarvo on 12,75 miljoonaa dollaria. Palkankorotus on Raannalle huomattava, sillä hän kuittasi tästä kaudesta tasan miljoona dollaria.

Raanta on pelannut tällä kaudella erinomaisesta. Tämä kaikki siitä huolimatta, vaikka hänen alkukautensa oli heikko ja loukkaantumisia täynnä. Hänen tilastonsa 46 ottelusta ovat 93/2.24.

Suosittelemme myös:
Janne Niskala jatkaa Lukossa – teki yksivuotisen jatkosopimuksen