Antti Raanta joutui autokolariin – palasi harjoituksiin jo seuraavana päivänä

Antti Raanta joutui viime torstaina autokolariin.
Antti Raanta joutui viime torstaina autokolariin.

Arizona Coyotesin suomalaisvahti Antti Raanta joutui viime torstaina kolariin. Hän palasi jääharjoituksiin kuitenkin jo seuraavana päivänä.

Arizona Coyotesin riveihin täksi kaudeksi siirtynyt Antti Raanta joutui viime torstaina pelottavaan hetkeen, kun hän oli matkaamassa kohti seuran kotihallia. Hän nimittäin joutui autokolariin.

Raanta ei itse ajanut kolaria, sillä takana tullut auto törmäsi häneen. Raannan mukaan takana tulleella autolla oli tilanteessa vauhtia noin 50-60 kilometriä tunnissa.

Raannan kyydissä oli myös joukkuekaveri Richard Panik, mutta kumpikaan miehistä ei saanut tilanteessa vakavia vammoja. Heti törmäyksen jälkeen kaksikko kiirehtikin takana olleen auton luokse tarkastamaan, että kaikki oli kunnossa.

[box type=’info’]

Älä missaa näitä!

[/box]

– Tärkeintä oli varmistaa heti, että kaikki olivat kunnossa. Aina voi ostaa uusia autoja tai maalauttaa niitä uudelleen, mutta silloin kun osapuolena on toisia ihmisiä, se ei ole lainkaan hyvä, Raanta kertoi AZ Centralin haastattelussa.

Raanta oli kolarin aikana matkalla seuran illan otteluun, mutta ymmärrettävistä syistä hän ei pelannut päivän kamppailussa. Raanta palasi jääharjoituksiin kuitenkin jo perjantaina, mutta jälleen lauantaina, kun Coyotes kohtasi Los Angeles Kingsin, ei Raantaa päästetty seuran maalinsuulle.

– Lääkärit kertoivat minulle, että seuraava aamu on lähes aina pahin ja tähän on helppo yhtyä. Minulla oli nimittäin vaikeuksia saada itseni sängystä ylös, mutta aloitin hoidot pian ja olin jo samana iltana jääharjoituksissa. Alkuun ei tuntunut kovinkaan hyvältä, mutta mitä pidemmälle harjoitukset etenivät, sitä rennommaksi itseni tunsin.

Raannan tilastoihin pääset käsiksi TÄSTÄ.

Suosittelemme myös:
46-vuotias Petr Nedved hämmensi Jaromir Jagrin – ”Varmasti kaukalon nopein”