VIDEO: Antti Raanta ryösti Matt Calvertin – ”Mikä torjunta!”

Antti Raanta otti viime yön yhden komeimmista torjunnoista
Antti Raanta otti viime yön yhden komeimmista torjunnoista

Suomalaisvahti Antti Raanta nappasi viime yönä 25 torjuntaa, kun Arizona Coyotes hävisi kotikaukalossaan Columbus Blue Jacketsille lukemin 2-1.

Arizona Coyotesin suomalaisvahti Antti Raanta oli viime yönä hyvässä vireessä, kun aavikkoseura kohtasi kotonaan Columbus Blue Jacketsin. Vieraat olivat toki tällä kertaa tylyjä, sillä he jättivät isännät tyhjin käsin 2-1-voittonsa myötä.

Raanta nappasi ottelussa kuitenkin komeat 25 koppia, joiden myötä hänen torjuntaprosenttinsa oli 92,6. Toinen Raannan taakse isketyistä osumista syntyi kaiken lisäksi ylivoimalla.

Raanta otti ottelussa myös erään uskomattoman kopin, kun Blue Jacketsin riveissä pelaava Matt Calvert pääsi yrittämään maalintekoa loistavalta tontilta. Hän sai tilanteessa syötön puolustaja Zach Werenskilta, mutta Raanta oli maalinteon suhteen eri mieltä. Hän nimittäin nappasi todella komean räpylätorjunnan.

Jos video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

Raanta siirtyi Arizonaan täksi kaudeksi, mikä tarkoitti samalla sitä, että hän sai NHL-uransa ensimmäisen keikan ykkösvahdin roolissa. Suomalaisen alkukausi oli kuitenkin hankala, joskin meno on sittemmin parantunut. Hänen tilastonsa 28 ottelun jälkeen ovat 91,9/2.56.

Suosittelemme myös:

VIDEO: Albertan paikallisväännössä draamaa – Connor McDavidille käytöskymppi