Antti Raanta teki jatkosopimuksen – seura ei ole vielä vahvistanut

Antti Raannan uusi maski on jälleen kerran todellinen taideteos.
Antti Raannan uusi maski on jälleen kerran todellinen taideteos.

Suomalaismaalivahti Antti Raanta teki jatkosopimuksen Arizona Coyotesin kanssa. Pahvia ei voida pitää vielä varmana, sillä seura ei ole vahvistanut asiaa.

Suomalaisvahti Antti Raanta on tehnyt jenkkimedia Arizona Sportsin mukaan jatkosopimuksen Arizona Coyotesin kanssa. Lehti kertoo, että kyseessä on kolmivuotinen jatkopahvi, jonka myötä Raanta tulee kuittaamaan noin 4 miljoonaa dollaria kaudesta.

Raanta siirtyi Arizonan aavikolle täksi kaudeksi, ja kyseessä oli hänen ensimmäinen keikkansa NHL-tason ykkösmaalivahtina. Kausi ei alkanut kovinkaan mairittelevasti, mutta tämän jälkeen suomalainen on ollut huippuvireessä. Etenkin vuosi 2018 on ollut Raannan osalta erinomainen.

ÄLÄ UNOHDA:
Nyt hemmotellaan Liigan ystäviä – Unibetilta tarjolla VIP-aitio välieriin!

Heikon alkukauden osasyynä on hänen loukkaantumisensa ja auto-onnettomuus. Kaikesta tästä huolimatta Raanta on pelannut kuluvalla sesongilla 46 ottelua, joissa hänen tilastonsa ovat todella komeat 93/2.24. Vuonna 2018 hänellä on NHL:n paras torjuntaprosentti (94,2) sekä päästettyjen maalien keskiarvo (1.83).

Jatkosopimusta ei voida pitää vielä varmana, sillä seura ei ole vahvistanut uutista millään tavalla. Lue alkuperäinen uutinen jatkosopimuksesta täältä.

Suosittelemme myös:
VIDEO: Mikko Rantanen osui jälleen – saako 30 maalia täyteen?