Antti Suomela iski kauden avausmaalinsa NHL:ssä nollakulmasta

San Jose Sharksin suomalaishyökkääjä Antti Suomela keräsi tehopisteet 1+1, kun hailauma voitti kotiluolassaan Toronto Maple Leafsin 5-2.

Pääosan kaudesta AHL:n farmikaukaloissa viettänyt Antti Suomela on päässyt viime aikoina pelaamaan NHL:n puolella entistä enemmän. Suomalaishyökkääjän paras ilta tehopisteiden valossa nähtiin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

San Josen ottelun toinen maali oli Suomelan käsialaa. Hän yllätti Toronton maalia vartioineen Jack Campbellin nollakulmasta lähteneellä vedolla, joka kimposi maalivahdin varusteista sisään. Maali oli Suomelan kauden ensimmäinen ja uran neljäs NHL:ssä. Vain reilut kahdeksan minuuttia ottelussa pelannut espoolaislähtöinen sentteri oli myös mukana ottelun voittomaaliksi jääneessä San Josen kolmannessa maalissa, johon hän merkkautti syöttöpisteen.

Suomelan lisäksi suomalaisista kahden pisteen iltaa yön NHL-kierroksella vietti niin ikään tehot 1+1 kerännyt Joel Armia. Lisäksi Artturi Lehkonen syötti ja Rasmus Ristolainen teki yhden maalin.

Antti Suomela yllätti Jack Campbellin nollakulmasta

Mikäli twiitti ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!


KATSO MYÖS: Video: Leon Draisaitl hurjasteli neljä maalia ja yhden syöttöpisteen